سلام
توي قالب سايت من ماژول نمايش متحرك آخرين ارسالها  نبود چطوري ميتونم اين ماژول رو توي سايتم داشته باشم؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
توي قالب سايت من ماژول نمايش متحرك آخرين ارسالها  نبود چطوري ميتونم اين ماژول رو توي سايتم داشته باشم؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشكر
یه مود هست که باید نصب کنی و یه کد به قالب اضافه کنی که توی همین انجمن راجع به اون بحث شده
[quote author=dj_ahmad link=topic=17187.msg91627#msg91627 date=1224913135]
یه مود هست که باید نصب کنی و یه کد به قالب اضافه کنی که توی همین انجمن راجع به اون بحث شده
[/quote]
سلام گشتم چيزي نبود لينكشو لطف كنيد.
يا علي
لطفا لینک اموزش رو بگذارید
ممنون میشم
این نمونه خوبه؟
اول این مود رو نصب کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدش برید سراغ و display.template.php توش
رو پیدا کنید و زیرشکد:global $context, $settings, $options, $txt, $scripturl, $modSettings;
رو اضافه کنیدکد:// Marquee Recent Posts
marquee_recent_posts();
والسلام
فکر کنم تو این انجمن به این قضیه اشاره نشده بود
سلام
عالی بود مرسی
یک سوال داشتم
رنگ بکگراند :"جدید" رو از کدوم فایل میشه ادیت کرد
با تشکر مجدد.
سلام دوست عزیز
از این پس سعی کنید سوالاتتون رو در تاپیک های جداگانه مطرح نمایید
اولا من به خوبی متوجه منظورتون نشدم .... منظورتون از جدید چیه؟
اون چیزی که ما توی انجمن به عنوان تاپیک جدید میشناسیم یه کلمه نیست .. بلکه یه عکسه
این عکس در پوشه قالب و پوشه images و پوشه persian وجود داره
مثل این عکس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که آدرسش تو مامبولرن اینه:
کد:http://www.mambolearn.com/forum/Themes/mambolearn/images/persian/new.gif
در کل اگه بخواید بک گراند چیزی رو تغییر بدی باید از فایل style.css در پوشه قالب اینکارو انجام بدید ... ولی برای عکس ها باید توسط نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ این تغییرات رو اعمال کنید
اگه متوجه منظورتون نشدم منو ببخشید و بیشتر توضیح بدید
یا حق
سلام دوستان
لینک دانلود کار نمیکنه لطفا تصحیح کنید نیاز دارم ممنون. O0
بفرما آپلود كردم تو راپيدشير
h ttp://rapidshare.com/files/197971654/Marquee_Recent_Posts_Persian_pguniversity.ir_.zip. html
هیچ فایل نصب کننده یا حذف کننده برای این بسته تعریف نشده است.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
من این پکیج رو لازم دارم .
یا علی