سلام و خسته نباشيد
من وقتي مي خوام يك كامپوننت جديد را آپلود و نصب كنم ارور مياد و ميگه كه فايلهاي (mediy ,adminstreitor/compoonant ,components , imege/storis )غير قابل ويرايش مي با شد من بايد چكا كنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشيد
من وقتي مي خوام يك كامپوننت جديد را آپلود و نصب كنم ارور مياد و ميگه كه فايلهاي (mediy ,adminstreitor/compoonant ,components , imege/storis )غير قابل ويرايش مي با شد من بايد چكا كنم
سلام دوست عزیز
شما باید پرمیشن های این فولدر ها رو قابل ویرایش ( Writeable ) کنید .
آموزش تغییر پرمیشن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام مجدد
مرثي از راهنماييتون فقط يه مشكل ديگه وقتي مي خواهم اپلود و نصب كنم اين ارور را مده
Another component is already using directory:home/mytiran/public_html/mambo/component/com_remository
ووقتي ميرم در كنترل ژنل ساين كه پميشن اونو777 بكنم اين ارورو ميده
a fatal error or timeout occurred while processsing this directive
قبلا از حسن توجه شما سپاسگزارم
سلام
کامپوننت رو از اول حذف/نصب کن ببین مشکلت حل میشه ;)
[quote author=almira link=topic=1804.msg10393#msg10393 date=1154450922]
Another component is already using directory:home/mytiran/public_html/mambo/component/com_remository
[/quote]
این یعنی شما قبلا این کامپوننت رو خواستی نصب کنی و به دلایلی درست نصب نشده اما این فولدر رو ایجاد کرده. توصیه میکنم از cPanel وارد شده و این فولدر رو هم از اینجا و هم احتمالا از دایرکتوری administrator/component/com_remository پاک کنید و کامپوننت رو مجددا نصب کنید.
nدوباره سلام
ازتون ممنونم ولي هر چه سعي كردم نتونستم فولدرهايي را كه ادرس داده بوديد پاك كنم لطفا راهنمايي كنيد
سلام
شما از مدیریت مامبو / بخش تنظیمات کلی / قسمت سرور رو باز کنید و تمام پرمیشن ها رو 777 کنید
یا علی
دوستان سلام
من چه جوري بايد يه كامپوننت رو نصب كنم توي جوملا؟
يا علي
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید !
از ارسال در پست های قدیمی خودداری کنید
قوانین انجمن را در همین ابتدا مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این تاپیک مربوط به 4 سال پیش یعنی 2006 هست !
یا علی