با عرض سلام ويرايشگر سايت من يا كامل بالا نمي آيد و يا فقط كد هاي html را نمايش مي دهد و در قسمت تنظيم ها هم" mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش" است
لطفا كمك كنيد
اگر بخواهم مجددا ويرايشگر رانصب كنم ويرايشگر از كجا بياورم
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام ويرايشگر سايت من يا كامل بالا نمي آيد و يا فقط كد هاي html را نمايش مي دهد و در قسمت تنظيم ها هم" mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش" است
لطفا كمك كنيد
اگر بخواهم مجددا ويرايشگر رانصب كنم ويرايشگر از كجا بياورم
بفرمایید آدرس سایت چیست ؟
با ie یا فایرفاکس؟
دقت مي كنيد كه قسمت مديريت سايت رو حتما با www بالا بياوريد؟
site : daralquran.ir
admin
از ie استفاده مي كنم
** کلمهه عبور ویرایش شد
دوست عزیز چرا پسوردتون رو این جا دادید، هر چی سریع تر تغییرش بدید و برای یکی از اعضای تیم پیغام خصوصی بذاریدش...
پسوردم را برداشتم چطوري بايد مشكلم حل شه ؟
به بخش كاربري-تنظيمات كلي سايت- تب سرور بريد و سطح دسترسي فايلها رو 777 قرار بديد. سپس در كامپوننت ويرايشگر، نوع ويرايشگر رو پيشرفته بگذاريد.
البته قبل از ان در همون تب سرور ببينيد مسير سايتتون با www هست يا بدون آن. اگر بدون www تنظيم كرديد و تنظيمات ويرايشگر روي پيشرفته است، بايد بدن www وارد مديريت سايت شويد.
موفق با شيد :)
با سلام مجدد بدون www وارد شدم سطح دسترسي را روي 777 گذاشتم مشكل حل شد ولي همچنان :
سطح دسترسی فایل mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش و جمله نامفهوم :
آدرس URL اصلی سایت که در فایل configuration.php در جلوی $mosConfig_live_site نوشته شده است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد. هنگام ویرایش مطالب باید از طریق این آدرس وارد شوید.
[quote author=novin_me link=topic=17204.msg91942#msg91942 date=1225183694]
با سلام مجدد بدون www وارد شدم سطح دسترسي را روي 777 گذاشتم مشكل حل شد ولي همچنان :
سطح دسترسی فایل mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش و جمله نامفهوم :
آدرس URL اصلی سایت که در فایل configuration.php در جلوی $mosConfig_live_site نوشته شده است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد. هنگام ویرایش مطالب باید از طریق این آدرس وارد شوید.
[/quote]
منظورتون اينه كه اين جمله براتون نامفهومه؟
اگه منظورتون اينه، معني اين جمله همونيه كه گفتم. چون آدرس سايت رو بدونwww در اطلاعات درج كرديد اگر مي خواهيد ويرايشگر پيشرفته فعال باشد بايد بدون www وارد بخش مديريت سايت شويد. :)