بستن ادامه مطلب ، و مشاهده فقط برای اعضا
سلام من از تنظیمات کلی تب اول نمایش لینک های تایید نشده: رو فعال کردم و توی پستی که میدم سطح دسترسی رو ریجستر می زارم ولی وقتی از سایت خروج می شود که چک کنم جواب میده یا نه پست رو نمی بینم یعنی کل پست رو از دید مهمان مخفی می کنه کمکم کنید ، که مهمان پست رو ببینه ادامه مطلب رو نتونه ببینه ممنون میشم ! ...
پاسخ : بستن ادامه مطلب ، و مشاهده فقط برای اعضا
سلام. شما انتشار در صفحه ي اول را هم براي مطلب مي زنيد؟
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
نمایش در صفحه اول: اگه منظورتونه نه نمی زنم
در ضمن آمار یازدیدها
آمار بازدید ها
امروز 0
دیروز 0
این هم مشکل داره به نظرم چون نمی زنه ؟ اگه این هم راهنمایی کنید ممنون میشم ! با تشکر
[quote author=jener link=topic=17268.msg92156#msg92156 date=1225462691]
در ضمن آمار یازدیدها
آمار بازدید ها
امروز 0
دیروز 0
این هم مشکل داره اگه این هم راهنمایی کنید ممنون میشم ! با تشکر
[/quote]
سلام. خوب شما نمايش در صفحه ي اول را بزنيد بعد خلاصه ي مطالب در صفحه ي اول نمايش داده مي شه و اگر خواستن روي ادامه ي مطلب كليك كنند اون اتفاقي ميفته كه مد نظر شما هست.
خوب شايد تا حالا مطلب بازديد كننده اي نداشته (اونم با توجه به اين كه Registred بوده سطح دسترسيش) شما يه چند بار با نا كاربري وارد سايت بشيد و بعد مطلب را ببينيد و دوباره آمار را يه نگاهي بندازيد.
يـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلي
[quote author=jener link=topic=17268.msg92155#msg92155 date=1225462619]
نمایش در صفحه اول: اگه منظورتونه تیک می زنم ، عجله دارم اشتباه گفتم ! من دیگه باید برم که جا می مونم اگه تونستم از تو ماشین با ایرانسل آنلین میشم فعلا بای ...
[quote author=jener link=topic=17268.msg92159#msg92159 date=1225463103]
[quote author=jener link=topic=17268.msg92155#msg92155 date=1225462619]
نمایش در صفحه اول: اگه منظورتونه تیک می زنم ، عجله دارم اشتباه گفتم ! من دیگه باید برم که جا می مونم اگه تونستم از تو ماشین با ایرانسل آنلین میشم فعلا بای ...
[/quote]
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ...
من تیک نمایش در صفحه اصلی و انتشار رو میزنم و سپس رجیستر رو انتخاب میکنم ولی زمانی که ذخیره رو میزنم و صفحه اول سایت رو باز می کنم کلا اون پست نشون داده نمیشه ...
سلام. راستش چيزي به ذهنم نمي رسه ديگه.
شما مراحل را درست طي مي كنيد؟ روي مامبوي ديگه هم همين مشكل را داريد؟ (لوكال يا سرور)
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــــلي
نه لوکال نیسته ! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]