دوستان سلام
من بدنبال كامپوننتي مي گردم كه يك ساختار tree درختي ايجاد كنه تا كاربر به راحتي بتونه به راحتي بدون اينكه صفحه اي رو باز كنه به مقصد مورد نظر برسه
دقيقا مانند برنامه ويندوز اكسپلورر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام
من بدنبال كامپوننتي مي گردم كه يك ساختار tree درختي ايجاد كنه تا كاربر به راحتي بتونه به راحتي بدون اينكه صفحه اي رو باز كنه به مقصد مورد نظر برسه
دقيقا مانند برنامه ويندوز اكسپلورر
می تونید از کامپوونت های نقشه سایت استفاده کنید sitemap ها تقریبا چنین کاری می کنن اما نه به این دقت
[quote author=مجید link=topic=17373.msg92482#msg92482 date=1225823955]
می تونید از کامپوونت های نقشه سایت استفاده کنید sitemap ها تقریبا چنین کاری می کنن اما نه به این دقت
[/quote]
اولا ممنون
دوما آدرس کامپوننت رو اگه ممکنه بفرمایید ، چون از یک کامپوننت مپ استفاده کردم و سایت رو کله پا کرد !!!
سوما با این امکاناتی که از مامبو و جوملا سراغ دارم ، غیر ممکنه که این کار شدنی نباشه ، البته شاید در کامپوننت های میترا باشه ، ولی میترسم که سایت رو بهم بزنه
و چهارما ، منتظر کمک بیشتر شما هستم .
کامپوننت های منو های درختی هیچ کدون نمی تونه؟! البته اکثرا یه مقدار مشکل دارند...
sobi چطور؟
سایت مپ هم می تونید از xmap استفاده کنید.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=mr_aliagha link=topic=17373.msg92618#msg92618 date=1225973172]
کامپوننت های منو های درختی هیچ کدون نمی تونه؟! البته اکثرا یه مقدار مشکل دارند...
sobi چطور؟
سایت مپ هم می تونید از xmap استفاده کنید.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
xmap نصب نشد و نتونستم ازش استفاده كنم /
منظور شما رو از جمله اولتون متوجه نشدم ، منظور شما اينه كه ميشه اين كار رو انجام داد يا نه
اگه مشكل دارند بفرماييد تا بتونم انتخاب كنم
منظورم این بود که می تونه اما خوب نه دقیقا اون جوری که شما می خواید! این جوری نیست که کل صفحات رو نشون بده، باری کل صفحات فقط سایت مپ هست که می شه!
مشکلش چیه؟ روی 4.6.5 تست کردید؟ همه که 100 ساله دارند از این کامپوننت استفاده می کنند! عجیبه!
xmap چه خطایی به شما داد ؟!
[quote author=مجید link=topic=17373.msg92725#msg92725 date=1226042736]
xmap چه خطایی به شما داد ؟!
[/quote]
حقیقتش اینه که قبلا حدود 2 ماه پیش نصبش کرده بودم و سایتم رو به هم ریخت .
الان هم میخوام دقیقا مانند اکسپلورر ویندوز ، بتونه زیرشاخه ها رو بصورت "+" نشون بده . اگه تصویری پیدا کردم براتون می فرستم .
ممنون
این هم چیزی که همه شما با اون در cpanel سروکار داشتید
یعنی اینطوری میخوام بشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بایستی ببخشید دوباره آپلودش کردم
[img width=185 height=480]http://www.gigaimage.com/images/7gpi3id8ebktzgho07nm.jpg[/img]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]