دوستان سلام
در فروشگاه virtumart میخوام یک لیست قیمت درست کنم و بهتر از اون میخوام با ورود یک لیست قیمت ، اتوماتیک لیست کالاها را تبدیل به کالا کرده و در قسمت کالاها نمایش دهد.
آیا این کار ممکنه ؟!
دوستان باتجربه ، لطف بفرمایند و دریغ نفرمایند
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام
در فروشگاه virtumart میخوام یک لیست قیمت درست کنم و بهتر از اون میخوام با ورود یک لیست قیمت ، اتوماتیک لیست کالاها را تبدیل به کالا کرده و در قسمت کالاها نمایش دهد.
آیا این کار ممکنه ؟!
دوستان باتجربه ، لطف بفرمایند و دریغ نفرمایند
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
مطمئنم که افرادی در این سایت هستند توانایی کار با فروشگاه و فایل CVS رو دارند .
منتظر نظراتتون هستم
سلام دوست عزیز.
والا virtumart رو نمی دونم ، اما این ها اکثرا همشون مثل هم هستند، روی این کامپوننت supacart که داریم برای فارسی سازیش کار می کنیم ، توی قسمت csv توضیحات کاملی داده و help خوبی داره ، قرار بود فارسی بشه توسط یکی از دوستان، نمی دونم به کجا رسید ، به هر حال همون help انگلیسیشم در دسترس هست.
پیشنهاد می کنم کامپوننت رو نصب کنید ، چیز جالبی هست...
ان شا الله سعی می کنیم تا یکی دو هفته دیگه آمادش کنیم ، تا ببینیم چی می شه...
[quote author=mr_aliagha link=topic=17376.msg92605#msg92605 date=1225970215]
سلام دوست عزیز.
والا virtumart رو نمی دونم ، اما این ها اکثرا همشون مثل هم هستند، روی این کامپوننت supacart که داریم برای فارسی سازیش کار می کنیم ، توی قسمت csv توضیحات کاملی داده و help خوبی داره ، قرار بود فارسی بشه توسط یکی از دوستان، نمی دونم به کجا رسید ، به هر حال همون help انگلیسیشم در دسترس هست.
پیشنهاد می کنم کامپوننت رو نصب کنید ، چیز جالبی هست...
ان شا الله سعی می کنیم تا یکی دو هفته دیگه آمادش کنیم ، تا ببینیم چی می شه...
[/quote]
ممنون از راهنماييتون
ولي فكر مي كنم كه چند هفته ، اون هم نسيه ! يك مقدار برام سخته
نبايد اين حرف رو بزنم ولي دارم يواش يواش از مامبو نا اميد ميشم
ای بابا! اخه اکثر دوستان که این جا فعال هستند، بی کار نیستند و بیرون هم 1000 تا کار انجام می دهند، مثلا من به شخصه فقط شب ها یکی دو ساعت می تونم وقت بذارم ...
به هر حال ما سعی خودمون رو می کنیم ، شما هم اگر عجله دارید ، help انگلیسی هم بالاخره می تونه احتمالا کارتون رو راه بندازه!
پیروز باشید.
[quote author=mr_aliagha link=topic=17376.msg92664#msg92664 date=1226000937]
ای بابا! اخه اکثر دوستان که این جا فعال هستند، بی کار نیستند و بیرون هم 1000 تا کار انجام می دهند، مثلا من به شخصه فقط شب ها یکی دو ساعت می تونم وقت بذارم ...
به هر حال ما سعی خودمون رو می کنیم ، شما هم اگر عجله دارید ، help انگلیسی هم بالاخره می تونه احتمالا کارتون رو راه بندازه!
پیروز باشید.
[/quote]
من فقط یک نمونه فایل cvs میخوام . اگه این کار رو هم بکنید ممنون میشم
این هم ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]چ