-
داتسو
با سلام و خسته نباشید به اساتید محترم
من از گالری داتسو استفاده کردم.دقیقا عین مطالبی که تو آموزش بود عمل کردم ولی وقتی رو تصویر کلیک میکنم که عکس رو بزرگ نشون بده به قسمت مدیریت تصویر میره.باید چیکار کنم که وقتی کاربر رو هر تصویر کلیک کرد عکسو به اندازه واقعی نشون بده.
راستی اگه کسی لینک light box for datso رو داره بزاره. ممنون
-
پاسخ : داتسو
سلام
lightbox for datso 1.3.8:
شما طبق کدوم اموزش مراحل رو انجام دادید ؟
یا علی
-
سلام و خسته نباشيد
من هم ديروز داتسو را از سايت مامبو دانلود كردم ولي تمام نوشته ها را بصورت علامت سئوال نشان ميده
در ضمن آيا با اين داتسو ميشه يك گالري توي سايت قرار داد كه خواننده سايت روش كليك كنه يك آلبوم از
عكسها ببينه.؟
-
میشه نسخه مامبو خود را بگوید و از کجا دانلود کردید ؟
-
[quote author=مجید link=topic=17526.msg93285#msg93285 date=1226495501]
میشه نسخه مامبو خود را بگوید و از کجا دانلود کردید ؟
[/quote]
بله اگه با بنده بوديد مامبوي من 465 و از خود انجمن دانلود كردم
-
مامبو رو از اینجا دانلودکنید
و داتسو رو هم به همین ترتیب این موارد تست شده است و نباید اون مورد علامت سوال رو داشته باشید
یاعلی
-
من داتسو رو از مامبو دیگ دانلود کردم.وطبق آموزشهای مامبولرن کار کردم
ولی وقتی رو عکس کلیک میکنم اندازه بزرگ رو نشون نمیده
-
قالبتون چی هست ؟ آدرس سایت میدید ؟
-
[quote author=مجید link=topic=17526.msg93294#msg93294 date=1226498939]
مامبو رو از اینجا دانلودکنید
و داتسو رو هم به همین ترتیب این موارد تست شده است و نباید اون مورد علامت سوال رو داشته باشید
یاعلی
[/quote]
دوست عزيز، هم مامبو و هم داتسو از همين مسير دانلود شده ولي الان داره علامت سئوال نشون ميده
اگر مشكلي در دانلود مامبو بود بايد جاهاي ديگه هم مشكل داشتم، حدود 6 ماهي هست كه دارم از مامبو
استفاده ميكنم چون ميخواستم يك گالري از عكسها را توي سايتم بگذارم به داتسو مراجعه كردم و دانلود كردم
وقتي آپلود و نصب كردم ديدم علامت سئوال نشون ميده. ممنون
-
سلام
مت لایت باکس داتسو رو نصب کردم ولی هیچ اتفاق نیفتاد. بازم کاربر روی عکس کلیک میکنه میاد تو قسمت ویرایش تصویر بزرگ رو نشون نمیده. جایی هم برای وارد کردن نظرات نیست در صورتی که تو تنظیمات درسته. راهنماییم کنید