پاسخ : مشکل عجیب من با مامبو
سلام
ممنون دوست عزیز
من چک کردم . قالب شما مشکلی نداشت . تنظیمات شما هم درست بود . تنها موردی که توجه جلب میکرد سرور شما بود که در حال حاضر حدود 678 سایت رو میزبانی میکنه .
فکر میکنم لود سرور بالا باشه و به همین علت سرعت لود سایت شما پایین هست .
شما همین سایت رو در لوکال تست کنید ببینید مشکلی در لود اون دارید ؟ یا اگر هاست دیگه ای در سرور دیگری در اختیار دارید اونجا تست کنید ببینید باز هم مشکلی است ؟
در پایان خواهش میکنم برای تاپیک خود تایتل متناسبی انتخاب کنید .
از اینکه مارو حمایت میکنید ممنونم
یا علی
ممنون از رسیدگی سریع شما .. مثل همیشه ما را مورد عنایت قرار دادید ..
درباره ی سرور باید عرض کنم که من چند تا سایت دیگه هم روی همین سرور دارم ..
اما فقط این یک سایت مشکل داره .. همه هم قالب واحد دارند و تنظیمات یکسان .. اگر تست کنید صحت عرض بنده را تایید می فرمایید ..
اما امان که این یک پروژه دود از نهاد ما بلند کرده است ..
چند نمونه از سایت ها ی روی سرورم :
young-attorney.ir
tehranpoonak.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتی سرعت لود ساب دامین ها هم با خود دامین متفاوت است ، ملاحظه بفرمایید :
fans.shahram-nazeri.ir
پیشاپیش ممنون از همه ی راهنمایی هاتان ..
سايت شما كه مربوط به استاد شهرام ناظري هستش در 40 ثانيه با اينترنت اكسپلورر باز شد. اما نكته جالب اينجاست كه با فايرفاكس 3.3 هر كاري ميكنم سايت شما باز نميشه!
فكر ميكنم مشكل شما با فايرفاكس باشه.
لطفاً چك بكنيد و اطلاع بديد.
سايت شما با فايرفاكس هم باز شد و در مدت زمان كمتري نيز نصب به اينترنت اكسپلورر باز شد.
ظاهراً مشكل از رايانه شما بايد باشه.
تست کردم .. روی 2 تا سیستم دیگه .. سرعت همونطور که شما فرمودید بیشتر بود .... بیشتر تست میکنم و دوباره جواب میدم ...
اما دلیل خاصی نمی بینم که فایرفاکس من با همین یک سایت مشکل داشته باشه ..
باز هم تکر از شما ..
راستی جناب فیروزمندان - تصاویر بک گراند نام ماژول ها در اینترنت اکسپلورر نشان داده نمیشوند .. ترفندی برای حل این مشکل وجود دارد ؟
ممكنه سيستم امنيتي رايانه شما به سايتتان مشكوك باشه و يا اينكه ابتدا كامل چك كنه و ... .
مشكل دوم خودتون رو بيشتر و در يك تاپيك مجزا كاملاً توضيح بديد.
من در اينترنت اكسپلورر 7 ديدم مشكلي نبود!