سلام دوستان.
من دیگه حالم از این سرورهایی که هر دفعه ساعت ها یا روزها قطع میشوند به هم می خوره!!!
یک سرور به همراه یک هاستیگ عالی معرفی کنید با ظرفیت یک گیگ که همیشه فعال باشه.
دقیقآ مثل مامبو ولی ارزونتر چون قیمتش بالاست! :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
من دیگه حالم از این سرورهایی که هر دفعه ساعت ها یا روزها قطع میشوند به هم می خوره!!!
یک سرور به همراه یک هاستیگ عالی معرفی کنید با ظرفیت یک گیگ که همیشه فعال باشه.
دقیقآ مثل مامبو ولی ارزونتر چون قیمتش بالاست! :(
سلام.همون طور که خودتون هم گفتید مامبو سرور خوبه.
در هر صورت من فکر می کنم نباید از یه هاست عالی توقع قیمت ارزان داشت. به عقیده ی شخصی من این دو تا با هم در تضاد هستند. حداقل میشه گفت قیمت مناسب داشته باشند نه ارزان ;)
طبق قوانین انجمن هم نمیشه اینجا برای هاستی تبلیغ کرد :):
موفق باشید...نقل قول:
25) در صورت مشاهده تبلیغات و همینطور استفاده های تبلیغاتی از انجمن برای هاستینگ ها، سیستم ها، گروه ها، سرویس ها و ... که به نوعی مشابه خدمات ارائه شده از طرف ما باشد ، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــلی
ممنون از راهنمایی. ;)
حالا اگه کسی سرور واقعآ عالی سراغ داره،بهم پ.خ بده. O0
ولی من مامبو رو بدجوری چشم گرفته :o
می تونید از سرویس های هاستینگ مامبوسرور استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
[quote author=SANR link=topic=17699.msg94169#msg94169 date=1227278309]
ممنون از راهنمایی. ;)
[/quote]
سلام دوست من، خوب شما تا چه قيمتي ميخوايد؟
سرور خوب و ارزوني به نام چرتكه.ir هست كه ميتونيد با مراجعه به سايتش قيمت هاش رو بخوني، همچنين سرور پارس ديتا هست كه قيمت متناسبي داره و از پشتيباني و كيفيت خوبي برخوردار هست. parsdata.com
ولي من پارس ديتا رو توصيه ميكنم. ولي در كل از سرور و هاست هاي ايراني استفاده نكنيد،من شخصا تجربه خوبي نداشتم و الان از يكي از معتبر ترين سرور هاي خارجي استفاده ميكنم.
من به هیچ وجهی پارس دیتا را توصیه نمیکنم.ما از پارس دیتا شکایت کردیم چون یه بار ما رو به خاک سیاه نشوند!!!! خلاصه اشتباه نکنید دوستان!!!
خلاصه اگه میخواهید بدونید همینجا از دسته گل های این شرکت براتون تعریف کنم ایمیل های سفارت یکی از کشور ها رو که روی هاستشون بود چه جوری پاک کردن و یه آفتابه آب هم ریختن و پا شدن رفتن!!!
من همین الانم هاست مربوط به این شرکت رو انداختم یه گوشه و مونده! و به زودی مدتش تموم میشه! الحمد لله رب العالمین
تازه یه مدت هم ریسلر همین هاستینگ بودیم!!! در مقابل مشتری ها عرق شرم بر جبین داریم....
[quote author=PediLP link=topic=17699.msg94207#msg94207 date=1227302807]
[quote author=SANR link=topic=17699.msg94169#msg94169 date=1227278309]
ممنون از راهنمایی. ;)
[/quote]
سلام دوست من، خوب شما تا چه قيمتي ميخوايد؟
سرور خوب و ارزوني به نام چرتكه.ir هست كه ميتونيد با مراجعه به سايتش قيمت هاش رو بخوني، همچنين سرور پارس ديتا هست كه قيمت متناسبي داره و از پشتيباني و كيفيت خوبي برخوردار هست. parsdata.com
ولي من پارس ديتا رو توصيه ميكنم. ولي در كل از سرور و هاست هاي ايراني استفاده نكنيد،من شخصا تجربه خوبي نداشتم و الان از يكي از معتبر ترين سرور هاي خارجي استفاده ميكنم.
[/quote]
با یکی از دوستان مامبو صحبت کردم.
خداییش مامبو عالیه و سرعت فوق العاده ای داره. O0
سلام . من خودم هاستام از یه جای دیگه میگیرم . ولی با دیدن این انجمن باید متوجه شده باشی که مامبو سرور چقدر قویه .