پیغام خطا بعد از ورود به سایت
ببخشید این خطا برای چیه :
xxx
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/database.php:248) in /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/database.php:248) in /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/database.php:248) in /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/database.php:248) in /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/database.php:248) in /home/kavehcl/domains/kavehclub.com/public_html/includes/core.classes.php on line 605
بالای صفحه اصلی سایت نشون داده میشه و هر کاریم می کنم از بین نمیره ولی در صفحات دیگه مشکلی نداره فقط وارد سایت که بشید این پیام خطا ظاهر میشه.
البته این مشکل همیشه نیست.اما خیلی وقتها اینجوری می شه
پاسخ : پیغام خطا بعد از ورود به سایت
از چه مامبویی استفاده می کنید؟! ورژن؟
headers already sent رو جستجو كنيد.
جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم....:(
ارور های که در صفحه اصلی هستش در این مسیر : /includes/core.classes.php
کسی هم این مشکلی که من داشتم رو ظاهرا" حل نکرده....
شما می دونید باید چیکار کنم؟
شرمنده
ممنون
[quote author=فیروزمندان link=topic=17762.msg94604#msg94604 date=1227620347]
سلام
لینک سایت ؟
یا علی
[/quote]
سلام : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امار بازدید هم ثابت مونده و تغییر نمی کنه Cry
** دو پست شما یکی شد
سلام
از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟
از ابتدا این مشکل وجود داشت یا تازگی ها مشکل پیدا شده ؟
یا علی
از 4.6.2 ...... ارتقا هم دادم کلا" نابود شده بود با زحمت backup رو رستور کردم.
تازگی این مشکل پیش آمده.....
سلام
با توضیحاتی که شما دادید مشکل از سمت سرور شما باید باشه
wait_timeout
connect_timeout
رو چک کنید ( این موضوع رو با مدیر سرور در میون بذارید )
یا علی
چک شده روی این سرور چند تا سایت مامبو هستش که مشکل نداره....
نمی دونید چطور میشه حل کرد مشکل رو؟
** دو پست شما یکی شد