استفاده از Wamp5 توصیه می شه؟
من از ومپ همیشه استفاده می کنم.
قبلا باهاش مشکلی برای کار با سایر سی ام اس ها نداشتم. با مامبو تداخل داره؟ :'(
چون دانلود Appserv خیلی زمان بر است.( 16 مگ است)
ضمنا توی نصب Zend optimiser خیلی گیر داشتم. مدام گیر می داد.
حالا هم که نصبش کردم، وقتی می خوام نصب مامبو رو (با ومپ) شروع کنم، اخطار عدم نصب Zend optimiser رو می ده. من ZendStudio-4 رو هم نصب کرده ام. با اون چی، تداخل داره؟ :o
Re: استفاده از Wamp5 توصیه می شه؟
سلام
هنگام نصب Zend Optimizer باید Apache رو Stop کنید تا فایل PHP.INI از حالت ReadOnly خارج بشه .
هنگام نصب در انتخاب ورژن Apache دقت کنید .
اگر تمام موارد رو رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت .
یا علی
ومپ چی شد؟ چیکارش کنم تداخل ندارن با هم؟
از وقتی Optimiser رو نصب کردم، ومپ از کار افتاده. دوباره نصبش کردم. phpmyadmin رو باز نمی کنه. صفحه اول نصب مامبو می آد ولی اخطار عدم پشتیبانی از MySql رو می ده
:'(چیکار کنم خدایا جون! :'(
PHP version >= 4.1.0 Yes
- zlib compression support Available
- XML support Available
- MySQL support Unavailable
configuration.php Writeable
Session save path Not set, Unwriteable
Recommended settings:
These settings are recommended for PHP in order to ensure full compatibility with Mambo.
However, Mambo will still operate if your settings do not quite match the recommended Directive Recommended Actual
Safe Mode: OFF: OFF
Display Errors: ON: ON
File Uploads: ON: ON
Magic Quotes GPC: ON: ON
Magic Quotes Runtime: OFF: OFF
Register Globals: OFF: OFF
Output Buffering: OFF: OFF
Session auto start: OFF: OFF
بهترین کار اینه که شما جداگانه
PHP
MYSQL SERVER+TOOLS
و APACHE رو نصب کنید.
و تنظیماتش رو خودتون انجام بدید.
در ضمن می تونید از MYSQL ADMINISTRATOR به جای PHPMYADMIN استفاده کنید که خیلی بهتره ( البته App هستش )
محیط سرورتون هم اگر Unix یا حداقل Linux باشه خیلی بهتره. البته روی ویندوز هم مشکلی نیست.
( من به شخصه ابزارهایی مثل WAMP XAMP و ... ) رو قبول ندارم.
موفق باشید.
سلام
این کار برای اون دسته از دوستانی توصیه میشه که با مراحل کار آشنا هستند و میتونند تنظیمات رو ست کنند اما برای سایرین بهترین گزینه استفاده از پکیج هاست .
یا علی
استفاده از WAMP 5 توسیه نمیشه چون ورژن PHP و MYSQL اون با بعضی کامپوننت ها مشکل به وجود میاره.
بهترین گزینه در حال حاضر APPServer هست.
دمت گرم!
این شد یه جواب درست و حسابی.
ضمنا نصب ومپ و Appserv که با هم مشکلی رو بوجود نمی آره؟ یعنی نیازیه ومپ رو حذفش کنم؟
سلام به بزرگان مامبولرن
لطفا بگيد كه اگه Wamp 5 مشكل داره چرا آموزش ميديد خوب بگيد خوب با مامبو سازگار نيست و ميخواستم APPServer نسخه مورد نظر رو مثال بزنيد و بگيد از چه نسخه اي استفاده كنيم آيا اين برنامه به طور كامل مامبو را ساپورت مي كند لطفا بگيد آيا جز اين برنامه و Zend Optimizer چيزه ديگه اي هم مورد نياز است . اگه از APPServer لينك براي دانلود داريد لطفا بيان كنيد يا حق. :) ;)
سلام
1- آموزش دادن که عیب نیست و در اون زمان که اون آموزش تهیه شده بود wamp با مامبو کاملا سازگاری داشته.
2- appserv تا نسخه 2.4.6 بطور کامل با مامبو سازگاری داره.
3- فقط یک وب سرور سازگار و zend optimizer بصورت لوکال.
4- Appserv رو میتونی از سایت خودش دانلود کنی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خدمت بزرگان مامبولرن
من فكر ميكنم آموزش قلط باعث ميشه بعضي ها از مسير اصلي هودشون دور بشن مثل خود من
به هر حال ممنون از توجه شما . من AppServ 2.5.6 ) Apache 2.2.2وPHP 5.1.4وphpMyAdmin-2.8.2وMySQL 5.0.22) را دانلود كردم اين ورژن آيا سازگار است ؟ . يا حق. ;)