به خاطر چند سهل انگاری رنکم پایین اومد راه
سلام
تا ماه گذشته سایت من روزی 2500 بازدید توسط 400 نفر داشت که 300 تاشون از گوگل بودند بعد من اومد از کامپوننت sef استفاده کنم و sef خود مامبو را استفاده کردم و به کمک یک دوست خوبم لینک های قبلی را به لینک های جدید ریدایرکت کردم ولی طولی نکشید(تقریبا یک هفته بعد) که به شدت بازدید کنندگانم کم شدند و رتبه من در گوگل بسیار پایین آمد
البته الان پیج رنک را در گوگل 2 میزند و قبلا هم همین بود منظورم این است که الان از گوگل بازدید کننده ندارم خواهش می کنم کسی راهنمایی کند که چه کار کنم؟
چی کار کنم که دوباره بیام توصدر
قبلا که مثلا زندگی نامه حافظ را سرچ می کردید من اول تا سوم نتایج بودم اما الان حتی در صفحه دهم هم نیستم
چه پیشنهادی دارید
من منتظر نظر تمام کاربران هستم نظر خود را دریغ نفرمایید
ممنون
این را هم فراموش کردم بگم:
الان sef را غیر فعال کردم و دیگر هم نمی خواهم از sef استفاده کنم
می خواهم عین سابق بازدید کننده داشته باشم
* دو پست شما یکی شد
پاسخ : به خاطر چند سهل انگاری رنکم پایین اوم
سلام دوست عزیز
ایمیل دیروز منو خوندی؟
مشکل از sef نیست.
مشکل از جای دیگه ای هست. مطمئنا sef در افزایش رتبه شما کمک میکنه نه کاهش. من خودم هم ابتدا sef مامبو رو فعال کرده بودم و بعد sh404sef رو نصب کردم و با htaccess خیلی لینک را دستی ریدایرکت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
شما داری از ماژولی برای نمایش لینک ها توی سایتت استفاده میکنی که میاد به صورت 302 ریدایرکت لینک ها رو ریدایرکت میکنه به سایت کاربر. و یکی از قانون های گوگل اینه که اگر شما از یک دامین به دامین دیگه 302 ریدایرکت داشته باشی رنک شما منتقل میشه به رنک سایت مقابل( برای جلوگیری از hijacking). و مطمئنا گوگل در رتبه سایت شما تاثر خواهد گذاشت. اینکه میگی تا حالا رنکت همون 2 مونده شاید خیلی وقت نگذشته باشه ولی در google dance های بدی شاید تغییری بکنه.
قید اون ماژول رو بزن به کل.
ضمنا لینک های سایتت رو چک کردم و خوب ایندکس شده بودن منظورم sef ها هستند.
همین طور توصیه میکنم sef رو فعال کنی. الان که غیر فعال کردی تمام لینک هایی که از گوگل به سایت شما بیاد و لینک ثبت شده به صورت sef باشه، ربات گوگل با 404 روبرو میشه و خیلی ضرر بیشتری میتونه بزنه. اگر بخوای مجددا برگرید به لینک های غیر sef ای باید با htaccess کلیه لینک ها رو به صورت 301 ریدایرکت کنی نه اینکه یهو sef رو غیر فعال کنی.
** دو پست شما یکی شد
سلام
هیچ ای میلی به دست من نرسیده کی زدید؟منتظر بودم
خواهش می کنم شما یک کاری بکنید آقا عماد درست متوجه منظورتون نشدم از ریدایرکت کردن من فقط یک دومین دارم و تنها ریدایرکتی هم که کردم این بود که آدرس بدون www را به آدرس با www ریدایرکت کردم شما منظورتون همینه یا ریدایرکت دیگه ای رو می فرمایید؟
این sef که در سایت شما نصب است را نمی توانم نصب کنم چند بار امتحان کردم میشه یوزر و پس سایت و هاست را بدم شما این زحمت رو برام بکشید؟
کدام ماژول را می گوید اونی که سمت راست سایت هست؟(دیگر سایت ها؟)
من منتظر پاسختون هستم
خیلی ممنون
من ماژول را پاک کردم
اما یک مساله این جاست که این لینکها تماما از لینکستان سایت لینک شده اند یعنی همان قسمت کامپوننت ها و در قسمت لینکستان من سایت های دیگر را لینک کردم
یعنی این کامپوننت لینکستان آدرسها را ریدایرکت می کنه؟
ای میلتون تازه به دستم رسید خوندم ای کاش زودتر می زدید
الان در قسمت لینک ها مشکل از لینکستان است یا ماژول نمایش؟
من می خواهم sef داشته باشم عین سایت شما
ممنون
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : به خاطر چند سهل انگاری رنکم پایین اومد راهنمایی ک
نقل قول:
این sef که در سایت شما نصب است را نمی توانم نصب کنم چند بار امتحان کردم میشه یوزر و پس سایت و هاست را بدم شما این زحمت رو برام بکشید؟
مشکلی نیست، فقط اگر مشکلاتی با سرور نداشته باشه. بنده در خدمتم.
نقل قول:
اما یک مساله این جاست که این لینکها تماما از لینکستان سایت لینک شده اند یعنی همان قسمت کامپوننت ها و در قسمت لینکستان من سایت های دیگر را لینک کردم
نقل قول:
الان در قسمت لینک ها مشکل از لینکستان است یا ماژول نمایش؟
لینکستان مامبو مشکلی نداره، چون لینک ها رو به صورت 301 ریدایرکت میکنه نه 302. مشکل از همون ماژول هست.
برای آشنایی با 301 و 302 ریدایرکت اینو چند وقت پیش نوشتم. میتونی بخونی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مطالب شما را کامل خواندم ولی یه خورده قاطی کردم
الان این لینک را نگاه کنید:
وقتی روش کلیک میشه ریدایرکت میشه به یه آدرس دیگه آیا از رنک سایتم نمی کاهد؟
ممنون
** هایپر لینک حذف شد
[quote author=piroozman link=topic=18001.msg95837#msg95837 date=1228813821]
سلام
مطالب شما را کامل خواندم ولی یه خورده قاطی کردم
الان این لینک را نگاه کنید:
وقتی روش کلیک میشه ریدایرکت میشه به یه آدرس دیگه آیا از رنک سایتم نمی کاهد؟
ممنون
[/quote]
شما وقتی آدرسی رو از دامین خودت به صورت 301 ریدایرکت میکنی، تمام رنک اون آدرس منتقل میشه به آدرس دوم. مثلا وقتی میخوای دامین سایتت رو عوض کنی این روش خیلی کاربرد داره، چون تمام رنکتو میتونی متتقل کنی.
لینک هایی از سایت شما هم که به صورت 301 ریدایرکت میشه درواقع رنک اون صفحه رو منتق میکنن به سایت مقابل. البته مشکلی وجود نداره چون اون صفحه ای که شما داری ازش لینک رو ریدایرکت میکنی رنکش مطمئنا 0 هست و درواقع چیزی به سایت مقابل نمیرسه.
اما اینکه گفتم از 302 استفاده نکنی برای اینه که ممکنه گوگل شما رو به عنوان hijacker بشناسه(البته شاید) و ترجیحا اگر استفاده نشه بهتره. آدرسی هم که در بالا دادی لینک رو به صورت 302 ریدایرکت میکنه. آدرس رو توی این سایت وارد کن و نتیجه رو ببین:
کد:
#1 Server Response: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
HTTP Status Code: HTTP/1.1 302 Found
Date: Tue, 09 Dec 2008 10:43:32 GMT
ضمنا علت اینکه سایت شما تغییری درش پیدا شد باشه ممکنه از عوامل دیگه باشه و ربطی به این موضوع پیدا نکنه. و شاید هم اصلا خود گوگل قاط زده و کمتر لینک میده. البته اگر مدتش طولانی هست نمیشه گفت که تقصیر گوگله دیگه.
** هایپرلینک حذف شد
سلام
الان با این وضعیت شما صلاح می دونید که تبادل لینک با سایت های دیگر رو همین طور ادامه بدم ؟(با استفاده از همین لینکستان مامبو و بدون ماژول قبلی)
[quote author=piroozman link=topic=18001.msg95856#msg95856 date=1228820611]
سلام
الان با این وضعیت شما صلاح می دونید که تبادل لینک با سایت های دیگر رو همین طور ادامه بدم ؟(با استفاده از همین لینکستان مامبو و بدون ماژول قبلی)
[/quote]
آقا این لینکی که دادی از همون لینکستان مامبو هست؟
برای من آخه لینکستان، لینک ها رو به صورت 301 ریدایرکت میکنه، برای شما نمیدونم چرا 302 هست!!!!!!( اگر اینطور باشه مشکل از اون ماژول بد بخت نیست)
در کل به نظر من لینک ها رو به صورت مستقیم لینک کن. من اصولا با سایت هایی که لینک سایت رو به صورت ریدایرکتی قرار میدن، تبادل لینک نمیکنم چون ارزش لینک های ریدایرکتی پایین تر از لینک مستقیم هست. و خودم هم لینک سایت مقابل رو مستقیم لینک میکنم.
بله مال لینکستان خود مامبو هست
اون ماژول هم لینکهای لینکستان رو نمایش می ده من تعجب کردم که شما گفتید لینکستان درست هست اما ماژول اون طوری چون هیچ تغییری در لینک ها نمی ده
حالا من باید چی کار کنم؟
آیا کامپوننت لینکستانی هست که لینک هارا مستقیم لینک کنه؟
من می خواهم لینک های زیادی را در سایتم قرار بدهم طوری که از رنک خودم کم نکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید
[quote author=piroozman link=topic=18001.msg95871#msg95871 date=1228823659]
بله مال لینکستان خود مامبو هست
اون ماژول هم لینکهای لینکستان رو نمایش می ده من تعجب کردم که شما گفتید لینکستان درست هست اما ماژول اون طوری چون هیچ تغییری در لینک ها نمی ده
حالا من باید چی کار کنم؟
آیا کامپوننت لینکستانی هست که لینک هارا مستقیم لینک کنه؟
من می خواهم لینک های زیادی را در سایتم قرار بدهم طوری که از رنک خودم کم نکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید
[/quote]
من فکر میکردم مشکل از مشکل از ماژول هست. آخه برای من لینک های لینکستان به صورت 301 ریدایرکت میشن. البته الان یه سرچی زدم دیدم که کلا مامبو همین جوریه. حالا نمیدونم چرا برای من 301 هست.
کامپوننتی که آمار تعداد کلیک ها رو ثبت کنه و مستقیم هم ریدایرکت کنه پیدا نمیشه ولی اگر نمیخوای آمار رو برات ثبت کنه، بگو تا اون ماژول رو بگم چه جوری ادیت کنی که لینک مستقیم بده.