بسته محدود كردن دانلود به ثبت نام مثل مامبو ديگ
سلام
يه بسته ميخوام كه دانلود رو محدود به ثبت نام كنه البته قبلا پرسيده بودم اينو بهمن معرفي كردن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي اول اينكه براي 1..1.7 نيست
دوم اينكه من فقط ميخوام كه چيزايي كه كاربرا ميفرستن دانلودش منوط به ثبت نام باشه يعني حتي نميخوام ديدن لينك منوط به ثبت نام بشه بلكه فقط دانلود
سوم اينكه اين كار رو روي همه فايلهاي پيوستي كه از زير اديتور ارسال انجام ميشه انجام بده
سرچ هم كردم چيز خاصي پيدا نكردم
ممنون
باي
پاسخ : بسته محدود كردن دانلود به ثبت نام مثل مامبو ديگ
بهتره از سیستم فایل پیوست smf استفاده کنید که میتونید فقط برای اعضا محدودش کنید
[quote author=نوید link=topic=18010.msg95821#msg95821 date=1228807588]
بهتره از سیستم فایل پیوست smf استفاده کنید که میتونید فقط برای اعضا محدودش کنید
[/quote]
سلام
آخه اونم مشكل خودشو داره مشكلشم اينه كه وقتي براي مهمان محدود ميكني اصلا ديگه لينكشم نميبينه و اصلا اثري از فايل پيوست شده معلوم نيست مگر اينكه لاگين بشه
من ميخوام لينكها ديده بشه ولي فقط دانلود انجام نشه
ممنون
سلام
اين اين مد رو براي كاري كه ميخوام پيدا كردم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما كلا در مورد دانلود از سايت سيمپل ماچين يه مشكلاتي دارم مثلا در مشخصات اين مد نوشته:
Latest Version:
1.0
Compatible With:
1.1 RC2
اصلا ورژن 1.1.7 كه هيچي 1.1.4 رو هم پشتيباني نميكنه
اما تو جدول روبرو وقتي Manual Install Instructions for SMF رو روي 1.1.7 ميزارم و سابميت رو ميزنم تغييرات دستي رو ميده؟
اين يعني چي بلاخره پتيباني ميكنه يا نه ؟ اگر ممكنه يه راهنمايي بكنيد كه اين دو قسمت چرا با هم تنافض دارن؟
ممنون