سوال در مورد mospagebreak
خوب من از {mospagebreak} برای اضافه کردن به صفحه استفاده کردم! و یک مقاله یا خبر رو به صفحات مختلف تقسیم کردم!
ولی یه مشکلی هست که برای هر صفحه مثلا می زنه صفحه 1 ، صفحه 2، صفحه 3 و این یکم ...
امکانش هست که مثلا به جای صفحه 2 بتونیم اسم اون قسمت رو اضافه کنیم مثلا ما اسم کلی مقاله تهران هست و بعدش تهران به آب و هوا ، ترافیک و جمعیت تقسیم می شه و توی هر کدومش هم یه صفحه هست و برای جدا کردن از {mospagebreak} استفاده کردم حالا می شه این صفحه هاتی که اضافه کردم دیگه اسمهاشون صفحه 2 نباشه و به جاش مثلا ترافیک باشه و یا صفحه سه به جای بتونم جمعیت رو بذارم؟
با تشکر
Re: سوال در مورد mospagebreak
علی جان سلام
کد:
{mospagebreak title=The page title}
اینطوری عنوانش رو تنظیم کن .
یا علی
خیلی ممنون محسن جان ، بازم ازت ممنونم
در فرانت پیج با بوک مارک کردن و سپس لینک به بوک مارک مورد نظر توی یک صفحه بلند بر احتی اسکرول می کنه اما با استفاده از این مامبوت صفحه بلند رو باید به چند صفحه تبدیل کنیم ،
حالا اگر بخواهیم مطلب صفحه صفحه نشود و فقط توی یک صفحه با کلیک روی تیری که در اول صفحه قراردادیم بخواهیم حرکت کنیم باید چه کار کنیم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگه می خواهید کارتون راحت باشه می تونید سفارش مامبوت این کار را بدهید (info[a]mambolearn.com)
در غیر این صورت می توانید به صورت دستی این کار را بکنید
مثال
برای لینک ها در سر صفحات از کد زیر استفاده نمایید
کد:
<A href="#line40">TEST</A>
برای آن قسمتی که می خواهید با لینک بالا به آنجا منتقل شود از کد زیر استفاده نمایید
کد:
<A name=line40></A>THIS IS LINE40
یا علی/خداحافظ
1 - این کدها در ادیتور و در قمست مربوط به کد HTML باید وارد کنم؟
2 - آیا میشه در فرانت پیج صفحه مورد نظر رو ایجاد کرد بعد کل کدهای ایجاد شده در قمست کد را انتخاب کنم و بعد در ادیتور و در قمت کد HTML وارد نمایم؟
متشکرم.
سلام
بلی این کار را می شه کرد اما توجه کنید که لینک ها درست وارد شوند و برخی کد ها را مثل عناوین و ... را وارد نکنید
یا علی/خداحافظ