-
بسته ارسال دعوت
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
این شاید اولین بسته ای باشه که واقعا فارسیش کردم. از اونجایی که به احتمال زیاد ترجمه اشتباهی هم داشتم منت بر سرم می زارم اگه بهم بگین.
مرسی.
توضیحات: با این بسته می تونید دوستانتون رو از طریق ایمیل دعوت کنید.
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نکته: داخل راهنما هم یک سری توضیحات به فارسی هست.
عکس شماره 1 (پیغام شما به شخص):
[img width=640 height=294]http://www.gigaimage.com/images/ckp2bjlm0b0ikvnikx1.jpg[/img]
عکس شماره 2 (نامه رسیده به ایمیل):
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : بسته ارسال دعوت
یه نکته رو جا انداختم و اون دیگه باید از آقا جاوید بابت کمک تشکر کنم.
-
سلام
لینک دانلود خراب است اگر امکان دارد برروی یک جای دیگر آپلود کنید
ممنون
-
لینک دانلود درسته منتها من اشتباهی آخرش یک اسلش گذاشتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
مصطفی جان تبریک میگم ....
بسته خوبی رو فارسی کردی .. منتظر فارسی سازی بسته های دیگه هم هستیم ...
راستی .. تقریبا 99 درصد کار رو آقا مصطفی انجام دادند .. بنده فقط یک خط بهشون کمک کردم ..
موفق و موید باشید
-
ممنون عزیز.
خوب دوستان ایرادی میرادی چیزی میزی نبود توش؟!
-
سلام
خسته نباشید
دوستان من این بسته رو دریافت کردم و از لینک دوم
ولی به صورت مربع نشون داده میشه میشه بگید چیکار کنیم البته تا اونجایی که من میدونم باید تو فایل دستکاری بشه
ولی اگه کسی داره بزاره تا من نشینم یکی یکی اینارو ترجمه کنم و باز برام جاش ممنون
-
آقا گفتم شما وقت ندارید خودم هم همچین وقتی نداشتم اما کلیه متن هایی که آقای مصطفی خان
زحمتشونو کشیده بودن از اول فارسی کردم
-
دوست عزیز خیلی ممنون. شما هم لینکش رو بزارین تا اگه دیگران با بسته من مشکلی داشتن از بسته فارسی شده شما استفاده کنند.
-
[quote author=Mostafa66 link=topic=18214.msg99230#msg99230 date=1231951883]
دوست عزیز خیلی ممنون. شما هم لینکش رو بزارین تا اگه دیگران با بسته من مشکلی داشتن از بسته فارسی شده شما استفاده کنند.
[/quote]
اگر دوستان با بسته مشکل داشتند میتونند این بسته را دانلود کنند از لینک های زیر
باز هم تشکر از اقا مصطفی فقط یک سوال
این دعوتنامه ها چگونه فعال می شوند یعنی چطوری من میتونم دعوتنامه بفرستم
از توی تنظیمات انجمن ها تنظیم کردم سطج دسترسی هم درست کردم
ولی نمیدونم از کجا باید فعال بشه اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم