سلام
آیا کسی از دوستان کامپوننتی برای پخش موزیک و فیلم آنلاین سراغ داره؟ ترجیحا nonCommercial
که اگه بتونیم تبدیل به فارسی و همه بتونن استفاده کنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آیا کسی از دوستان کامپوننتی برای پخش موزیک و فیلم آنلاین سراغ داره؟ ترجیحا nonCommercial
که اگه بتونیم تبدیل به فارسی و همه بتونن استفاده کنن.
کسی نظری نداره؟
فکر کنم باید توی سایت های joomla.org و یا mamboserver.com جستجو کنیم.
گشتم.
mos_media بود اما پولیه!!!
میخواهم یه چیزی باشه که بتونیم همه استفاده کنیم.
free :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
این دو تا هم هستند
از آخری من استفاده کردم فقط mp3 رو می تونی به صورت آنلاین پخش کنی
چیز بدی نیست زبانش انگلیسی نیست
[quote author=مجید link=topic=1917.msg11758#msg11758 date=1156149129]
این دو تا هم هستند
از آخری من استفاده کردم فقط mp3 رو می تونی به صورت آنلاین پخش کنی
چیز بدی نیست زبانش انگلیسی نیست
[/quote]
فایل mp3 کمی سنگینه آیا rm و wma رو ساپورت میکنه؟
نه وقت mp3 اما شما می توانید روی فایلهای mp3 کار کنید و با پایین آوردن کیفیت فایل ها حجم
آنها را نیز کم کنید . اینکه کاری نداره
...
[quote author=مجید link=topic=1917.msg11787#msg11787 date=1156192757]
نه وقت mp3 اما شما می توانید روی فایلهای mp3 کار کنید و با پایین آوردن کیفیت فایل ها حجم
آنها را نیز کم کنید . اینکه کاری نداره
...
[/quote]
اره ولی من که نمی تونم هر فایلی رو خودم آپلود کنم از rm و wma های که توی اینترنت بود استفاده می کردم .
دوستان من به این برنامه پخش زنده صدا و تصویر برای مامبو خیلی نیاز دارم
از کجا میتونم این کامپوننت رو راحت دانلود و نصب کنم؟
اگه فارسی باشه چه بهتر
ممنونم
یا علی :)