-
خطای Xmap
سلام به خدا خسته شدم مامبو خیلی مشکل داره تو رو خدا همه بیائید چه فکری به حال این برنامه ی قدرتمند بکنم
یه روز کامپوننت ها درست کار میکنند یه روز دچار مشکل میشوند !!!!!!!!
من Xmap-1.0.4.zip (نقشه سایت سازگار با مابو) رو قبلاً نصب کرده بودم بدلیل مشکلی که توی مامبو پیدا کرده بودم به اجبار مامبو رو حذف کردم و دوباره روی سرور نصب کردم و لی اینبار خطایی در خط اول صفحه ی نقشه سایت بهم میده اون پیغام اینه :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\parsiansystem.net\httpdocs\admin istrator\components\com_xmap\plugins\content.plugi n.php on line 224
دوستانی که به این مشکل برخورد کرده اند لطفاً کمک کنند ... با تشکر
-
پاسخ : خطای Xmap
قبلا بحث در این مورد
شما یک سایت مپ بسازید که خالی هم نباشه و ...
این رو جستجو کنید : Invalid argument supplied for foreach
یاعلی
-
با عرض پوزش از دوست عزیز آقا مجید
مشکلم اینجا بود که من Xmap رو حذف کرده بودم و از یاد برده بودم که باید از منوی اصلی هم پاک کنم لینک کاپوننت رو و وقتی xMAO رو دوباره نصب کردم این پیغام رو داد که با حذف کردن نقشه سایت از منو و ساخت مجدد مشکل رفع شد ...
از اینکه زود در مورد مامبو اظهار نظر کردم از همه دوستان و مدیران معذرت خواهی میکنم.
با تشکر
-
سلام
بعد از نصب error زير مشاهده شد
کد:
Language file [ fa_IR ] not found, using default language: english
-
سلام. این البته بیشتر یه اطلاع هست تا خطا. خب فایل زیان فارسی را پیدا نکرده و از زبان انگلیسی (زبان پیشفرض) استفاده کرده.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــلی
-
با سلام
نمیخواستم یک تاپیک جدید ایجاد کنم ، به همین خاطر ترجیح دادم اینجا مسئله رو بپرسم .
البته خیلی گشتم ولی چیزی گیرم نیومد.
پیشنهاد میکنم برای حل مسائل مربوط به نقشه سایت و کامپوننتهای XMAP و JOOMAP یک تاپیک مجزا ایجاد بشه .
ولی مشکلی که در سایت بنده وجود داره اینه که سایت مپ ظاهرا درسته ، ( البته یکی از دوستان انجمن گفت که مشکل داره ) .
من این سایت مپ رو به گوگل وب مستر معرفی میکنم ولی همش ارور میده.
سایت مپی که بصورت HTML هست ظاهرا درسته ولی فایل XML که درست میکنه مشکل داره .
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت مپ :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که البته Sef این آدرس رو عوض میکنه
لطفا یک نگاهی بندازید ببینید چطوریه
-
سلام. خب گوگل چه خطایی می ده؟ بر اساس همون خطا باید در صدد رفع مشکل بربیاین.
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــلی
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18312.msg102244#msg102244 date=1235319339]
سلام. خب گوگل چه خطایی می ده؟ بر اساس همون خطا باید در صدد رفع مشکل بربیاین.
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــلی
[/quote]
تشكر
در سايت مپي كه داده ، 2 لينك بيشتر وجود نداره و هر دو نيز يك ارور داده گ
Paths don't match
We've detected that you submitted your Sitemap using a URL path that includes the www prefix (for instance, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]). However, the URLs listed inside your Sitemap don't use the www prefix (for instance, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]).