-
عدم رضایتمندی
سلام به همه دوستان و مدیران مامبولرن.
چندی پیش از مدیران خواهش کرده بودم که لینک های پچ ها ارتقای مامبو رو درست کنن. اگه دیده باشید تو انجمن ارتقاء چند پست اول مربوط به ارتقای مامبو از ورژن های پایین تر به ورژن های بالاتر هستش که همه دستورالعمل ها و آموزشهای لازم وجود داره اما متاسفانه فایلهای پچ نیست درصورتی که لینکشون هست.
شاید 3 یا 4 بار ملتمسانه از مدیران خواهش کردم که لینک ها رو درست کنن یا حداقل آدرس فایل جدید رو برای من (و افرادی مثل من) بذارن اما متاسفانه همیشه با این جواب که "ما از ورژنهای پایین پشتیبانی نمیکنیم" روبرو شدم.
خوب قبول شما پشتیبانی نکنین اما به هر حال گذاشتن این فایلها و وجود آنها در سایت بعنوان یک مرجع فکر میکنم لازم باشه ضمن اینکه حجمی هم ندارن و فضایی رو هم اشغال نمیکنن. تمام نرم افزار های دنیا از این قانون تبعیت میکنن. ممکنه که دوره پشتیبانی آنها تموم شده باشه اما ورژنهای پایین تر همیشه در دسترس قرار داره.
و دوم اینکه به هر حال هستند کسانی مثل من که در اون تاریخ نیازی به ارتقا دادن مامبو نمیدیدن به دلایلی ولی الان این نیاز پیش اومده که متاسفانه با سردی پاسخ مدیران مواجه شدم.
من حتی اگه این قضیه هزینه ای هم داشته باشه حرفی ندارم اما باز هم متاسفانه و متاسفانه هیچ پاسخی نشنیدم.
امیدوارم که برای کس دیگه ای این مشکل پیش نیاد. و دلسرد نشن!
بدرود
-
پاسخ : عدم رضایتمندی
سلام دوست عزیز
همه لینک ها در سایت موجود هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و همچنین در مامبو دیگ mambo-digg.com می تونستید برداید خودتون !!!
-
سلام. البته پچ 4.5.3 به 4.5.4 موجود نیست.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
-
[quote author=مجید link=topic=18432.msg98016#msg98016 date=1230880705]
سلام دوست عزیز
همه لینک ها در سایت موجود هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و همچنین در مامبو دیگ mambo-digg.com می تونستید برداید خودتون !!!
[/quote]
اگه پست های انجمن ارتقا رو مشاهده کرده بودین میدیدن که عرض کردم اونجا تنها پچ 4.5.3 به 4.5.4 تو نیاز دارم . چون الباقی رو پیدا کردم اما مشکل سر همون پچ 4.5.3h به 4.5.4pro هستش که حتی لینکش هست اما خراب...
-
سلام
دوست من حتي سايت مرجع مامبو هم سياستي كه شما دنبالش هستيد رو در ذهن نداره و پچهاي مورد نياز شما در آن نيز حذف شده.
البته دليل اين كار رو از سوي هر دو طرف نميدانم.
--------------------------------------------------------------------------------
و سخناني كه در اينجا جاش نيست! (به تاپيك 50% مربوط نميشه)
كامروا باشيد.
-
بله. کاش به جای اینهمه بحث ها و گفتگو ها تنها پچ مورد نظر رو اساتید و مدیران محترم یه جا آپلود می کردند که موضوع اینقدر حساس نشه.
بهر حال از زحماتتون تشکر میکنم. دیگه در این مورد حرفی نمیزنم. فکر میکنم مجبورم که با همون ورژن قدیمی و پایین سر کنم.
-
سلام
ببینید این کارتون رو راه میندازه! ;)
کد:
http://webalireza.persiangig.com/mambo/patch/Patch_453hp_to_454p.tar.gz
یا علـــــــــــــــی
-
بینهایت از توجه و کمک شما سپاسزگذارم. در اولین فرصت نتیجه رو خدمتتون اعلام می کنم.
باز هم ممنون
موید باشید
-
سلام
کسی میتونه کمک کنه؟
[quote author=یاسر link=topic=18621.msg98944#msg98944 date=1231705423]
لینک های بسته بروزرسانی مامبو 4.5.4p به 4.6.1p نابود شده! :'(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتی در مامبودیگ هم نیست! حتی مامبوکد یا opsdev
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا میشه دانلود کرد؟
[/quote]
-
در اسرع وقت مجدد با آدرس جدید آپلود میکنم