با سلام
دو سوال
1 )چطور می شه که در صفحه اول تعداد پست های اصلی را افزایش داد .مثلا 10 تا مطلب زیر هم.(عنوان به همراه بخشی از مطلب که بقیه اش در ادامه مطلب بشه قرار بگیره)
2) نحوه ایجاد آرشیو موضوعی در سایت چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دو سوال
1 )چطور می شه که در صفحه اول تعداد پست های اصلی را افزایش داد .مثلا 10 تا مطلب زیر هم.(عنوان به همراه بخشی از مطلب که بقیه اش در ادامه مطلب بشه قرار بگیره)
2) نحوه ایجاد آرشیو موضوعی در سایت چطوره؟
سلام
خوش آمديد.
1- اگر ميخواهيد صرفاً تعداد محتواهاي نمايش داده شدني بيشتر بشه كه به نظرم اگر يه جستجوي كوچيك بكنيد به جواب برسيد.
ولي اگر منظورتون موضوع خاصي هستش لطفاً بيشتر توضيح بديد.
2- آرشيو موضوعي خوده مامبو نداره و بايد به هسته مامبو دست ببريد.
اما ميتونيد با ايجاد مجموعه و بخش مخصوص اينكار مطالب رو در همان مجموعه و بخشهاي مورد نظر آرشيو (منتقل) كنيد.
كامروا باشيد.
متشکرم
آیا جوملا نیز از امکان داشتن آرشیو موضوعی برخوردار نیست؟
بنده تخصصي در رابطه با جوملا ندارم. (اينجا به سوالات جوملا پاسخ نميديم) اما فكر نميكنم جوملا چنين امكاني داشته باشه.
لطفاً سوال(هاي) خودتون در رابطه با جوملا را در انجمن مربوط به جوملا مطرح كنيد، تا متخصصين آن به شما پاسخ دهند.
كامروا باشيد.
من چندین بار با عناوین مختلف جستجو کردم اما مطلب مورد نظرم در مورد افزایش تعداد مطالب در صفحه اصلی رو پیدا نکردم
در صفحه اصلی 3 تا مطلب اصلی به همراه توضیح می بینیم که هر کدام از این قسمت ها ادامه مطلب و قسمت نظرات رو دارن من میخواهم این تعداد رو افزایش بدم و در اولین صفحه در حدود 8 قسمت داشته باشم
اگر امکان داره ادرس بخشی که در این مورد بحث کردن رو لطف بفرمائید.
من در این فروم ها تا حالا هیچ فعالیتی نداشتم.اگر سوالاتم دو بار پست شد یا مربوط به موضوع فروم نبود علتش همین بود.
از راهنمائی شما هم ممنونم.
سلام :)
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16499.msg87567#msg87567 date=1221701444]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپيك هاي مربوطه در انجمن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
[/quote]
تصاویر این صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باز نمی شه .پست های دیگه رو هم نگاه کردم و توضیحات رو خواندم و تقریبا متوجه شدم اما اگر این تصاویر بود خیلی بهتر می شد.
ایا می شه این تصاویر مجددا رو همان صفحه قرار بگیره یا جای دیگه ای در دسترس باشه
پیروز باشید
سايت و انجمن مامبولرن با تغييرات بسيار زيادي در آينده در اختيار و مورد استفاده همگان قرار خواهد گرفت.
همه آموزشهاي سايت مامبولرن تصحيح خواهند شد.
كامروا باشيد.