در صفحه وارد کردن اسم سايت در حالت سرور مي نويسد:Looks like there have been some errors with inserting data into your database!
You cannot continue.
و در قسمت error log نيز مي نويسد:SQL=Specified key was too long; max key length is 1000 bytes: 8)
نمایش نسخه قابل چاپ
در صفحه وارد کردن اسم سايت در حالت سرور مي نويسد:Looks like there have been some errors with inserting data into your database!
You cannot continue.
و در قسمت error log نيز مي نويسد:SQL=Specified key was too long; max key length is 1000 bytes: 8)
دوست عزیز پسورد خودتون رو سریعا بردارید. در صورت نیاز بصورت خصوصی ارسال کنید.
خیر مقدم میگم ورودتون رو به انجمن مامبولرن.
1-ابتدا شما پرمیشن های فولدرهای ذکر شده رو روی 777 تنظیم کنید.
2- پسورد خودتون رو سریعا تغییر بدید.
3- آموزش نصب بر روی سرور رو مطالعه کنید. (از سایت مامبولرن) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4- قبل از ارسال مطلب جستجو کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
5- قوانین انجمن رو مطالعه و به اونها عمل کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
premisssion همه فولدرها را 777 کنم؟
دوست عزیز اینجا رو ببین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پرميشن را هم به 777 تبديل کردم، اما مشکل من حل نشد
بعد از 3 ساعت کار!!!!!
محمد جان مشکل از سرور شماست.
این نسخه از Mysql با مامبو ورژن 4,5,4 سازگاری نداره.
هاستینگ خودتون رو عوض کنید.
برای دریافت اطلاعات درباره سرویس هاستینگهای ما با آدرس Info[at]Mambolearn[dot]com تماس بگیرید.
مشکل بنده حل شد
چطوری بدون عوض کردن هاستینگ؟
آقایون چرا این دوستمون رو اینطرف اونطرف میکشونید؟
نه احتیاجی به عوض کردن پرميژن ها هست و نه رمز عبور! بانک اطلاعاتی این دوستمون هم مشکلی نداره.......
فقط کافی بود با پشتیبانی هاستشون تماس میگرفتن و ازشون میخواستن که مقدار max_key_length رو براشون افزایش بدن توی فایل my.ini
جواد جان
اگه دقت کنید ایشون تاپیک اولشون رو ویزرایش کردند. به دلیل اینکه ایشون user & pass سایتشون رو گداشته بودند توی تاپیک!!!
بنده با ایشون بصورت خصوصی مشکل رو چک کردم اما مشکل از ورژن MySql سرور ایشون بود.
اما نکته مهم این بود که پشتیبانی سرور ایشون یک فایل فرستاده بود که توی مامبو جایگزین و مشکل حل شده بود.