لینک های بسته بروزرسانی مامبو 4.5.4p به 4.6.1p نابود شده!
سلام
لینک های بسته بروزرسانی مامبو 4.5.4p به 4.6.1p نابود شده! :'(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتی در مامبودیگ هم نیست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کجا میشه دانلود کرد؟
پاسخ : لینک های بسته بروزرسانی مامبو 4.5.4p به 4.6.1p نابود شد
سلام.دوستی در تاپیک زیر فرمودند که همه ی پچ ها را پیدا کرده اند غیر از پچ 4.5.3 به 4.5.4 که گویا اون هم در همون تاپیک ارائه شد. موضوع را در همون تاپیک مطرح کنید تا انشاءالله ایشون پچ را براتون قرار بدن.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلی
سلام
حاج علی نیست برادر من! تاپیک رو زیر و رو کردم! نبود این لینک سالم پچ ارتقا 4.5.4 به 4.6.1 !!!
نه در مامبو لرن ، نه در مامبودیگ، نه در مامبوکد ، نه در opsdev !
سایت رو آوردم پائین تازه دیدم لینک ها حذف شده اند!
کسی داره آپ کنه؟
سلام. من هم که عرض کردم
نقل قول:
موضوع را در همون تاپیک مطرح کنید تا انشاءالله ایشون پچ را براتون قرار بدن.
یعنی این دوستمون قبلا یه بار این جستجوها را کرده و حالا از هر جایی که بوده این پچ ها را پیدا کرده.بنابراین بهتره از ایشن بخواهید براتون یه جا آپلود کنند.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلی
در اسرع وقت آپلود میکنم دوباره لطفا منتظر باشید تا انجام بدم و لینک جدید رو در سایت اعلام خواهم کرد
یاعلی
سلام
[quote author=مجید link=topic=18432.msg99071#msg99071 date=1231841149]
[/quote]
[quote author=مجید link=topic=18432.msg99079#msg99079 date=1231842349]
[/quote]