-
سایت جواد عزیزی
هو
با درود بیکران لطفا قبل از پاسخگویی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
را مطالعه فرمایید و با توجه به موارد خاص همکاری لازم را ابراز فرموده و ما را یاری نمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنانکه در نوشته زندگی نامه مشاهده می فرمایید سایت اختصاصی یک هنرمند است به نظر شما چه مشکلات کمی و کاستی هایی دارد و برای بهبود آن چکار کند هر جمله ی یاری رسان شما دری است گرانبها که ما برای تک تک حروف آن ارزش خواص قائلیم لطفا ما را بی بهره نفرمایید
پایدار و سر افراز باشید
-
پاسخ : سایت جواد عزیزی
هو
یه نظر لطف و عنایتی هم به این بنمایید
-
سلام
1- عکس بالا خیلی سنگینه 142 کیلوبایت
2- بهتره قالب عوض بشه یک چیزی هم خون با موسیقی مثلا قالب persia_art یا مشابه اون
یا حق
-
هو
سپاسگزارم از نظرات شما حتما تغییرات انجام خواهد شد اون قالب را هم می بینند چنانچه توافق نمایند حتما تغییر خواهد کرد
-
سلام
keywords سايت رو تعيين كنيد تا بهتر جستجو بشه، بهتره sef خوده مامبو رو هم فعال كنيد تا آدرسها ثابت بشه و هم بهتر.
كامروا باشيد.
-
[quote author=majid-66 link=topic=18650.msg99293#msg99293 date=1232036861]
سلام
2- بهتره قالب عوض بشه یک چیزی هم خون با موسیقی مثلا قالب persia_art یا مشابه اون
یا حق
[/quote][quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18650.msg99322#msg99322 date=1232058778]
سلام
keywords سايت رو تعيين كنيد تا بهتر جستجو بشه، بهتره sef خوده مامبو رو هم فعال كنيد تا آدرسها ثابت بشه و هم بهتر.
كامروا باشيد.
[/quote]
با سپاس از دوستان
این تغییرات مد نظر قرار گرفتن و منتظر سایر بزرگواران هم می شیم که یکجا با هماهنگی صاحب سایت اعمال بشن
-
[quote author=majid-66 link=topic=18650.msg99293#msg99293 date=1232036861]
سلام
یا حق
[/quote]
من این قالب persia_art را پیدا نکردم کسی از دوستان مس تونه کمک کنه یه آدرس لینکی به ما بده
با سپاس
-
لینک
کد:
http://www.almascms.ir/8769/index.php?option=com_content&view=article&id=35:persianarttemplates-&catid=5:templates
فقط این نیست خودتون هم بگردید چیز های خوبی پیدا می کنید
-
هو
بسیار سپاسگزارم
البته تعداد زیادی قالب را دریافت کردم و به طبع به عزیزانی که نیاز دارند نشان می دم ولی این یکی را ندیده بودم که با عنایات شما دریافت گردید
-
سلام
امیدوارم این سایت یک سایت مرجع و پربازدید شود و طرفداران زیادی پیدا کند من واقعا لذت می برم
ممنون از برپایی یک همچین سایتی