سلام
در قسمت منوهاي سايت من يه مشكلي پيش اومده اونم اينكه: وقتي روي منوها ( كه منوي بخش مطالب هستند) كليك مي كنم مطالب اون بخش رو نشون نميده و مطالب صفحه اول رو نشون ميده ؟ بايد چيكار كنم كه مطالب بخش خودش رو نشون بده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در قسمت منوهاي سايت من يه مشكلي پيش اومده اونم اينكه: وقتي روي منوها ( كه منوي بخش مطالب هستند) كليك مي كنم مطالب اون بخش رو نشون نميده و مطالب صفحه اول رو نشون ميده ؟ بايد چيكار كنم كه مطالب بخش خودش رو نشون بده؟
سلام
همون منو را دوباره بسازید ببینید باز می کنه یا نه؟
اگه شد که هیچ اگه نشد که اسم سایت و یوزر پسورد را خصوصی بفرستید چک کنیم
یا علی/خداحافظ
سلام منم دقياق تو منوهاي سايت اين مشكل رو پيدا كردم
آدرس سايت هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتي روي يكي از منوها كليك ميكني باز همون صفحه اول رو باز ميكنه
ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.
منوی JsCook با مامبو 4.6 مشکل داره
بارها تو انجمن این موضوع عنوان شده!
سلام
ميتونيد به جاش از منوي swmenu 4.6 استفاده كنيد
يا علي
با سلام
بنده هم از مدیران سایت روز دهم هستم.
دوست عزیز منوی jScook تا حالا مشکلی نداشته. یکدفعه اینجوری شد. حتی منوها یکدفعه از کار نیفتاند. اول منوهای مربوط به بخش ها و روز بعد منوهایی که با کامپوننت ها در ارتباط هستن.
در ضمن از منوی پیش فرض مامبو هم استفاده کردیم همون مشکل رو داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[quote author=aminzadeh_mojtaba link=topic=1963.msg48176#msg48176 date=1189107746]
با سلام
بنده هم از مدیران سایت روز دهم هستم.
دوست عزیز منوی jScook تا حالا مشکلی نداشته. یکدفعه اینجوری شد. حتی منوها یکدفعه از کار نیفتاند. اول منوهای مربوط به بخش ها و روز بعد منوهایی که با کامپوننت ها در ارتباط هستن.
در ضمن از منوی پیش فرض مامبو هم استفاده کردیم همون مشکل رو داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[/quote]
آدرس سایت رو بفرمایید
و یا تصویری از مشکلتون بزارید تا بررسی کنیم
با سلام
البته مشکلش که تصویر نداره ولی آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
باز هم ممنون از توجه تون
دوست من شما SEF رو فعال کردید
1- باید فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر نام بدید
2- اگر سرور شما البته پشتیبانی کنه مشکل حل خواهد شد
3- یا اینکه شما برید به تنظیمات کلی و گزینه آخر رو باز کنید و حالت sef رو غیر فعال کنید تا دوباره لینک ها درست شود
لطفا در این مورد در انجمن جستجو کنید حتما نتایج بسیار خوبی خواهید یافت و همچنین آموزش تنظیمات کلی در سایت را در بخش آموزش ها مطالعه کنید
ممنون از توجه شما