-
قالب ultimateblog
سلام
براي من هيچ چيز قالب ultimateblog مشخص نيست نمي دانم موقعيت ماژولهاي آن كجاست و چگونه بايد مطالب و ماژولها را در قالب بگذارم 3 موقعيت module1 module2 module3 را هم كه صفحه اول قالب نشان مي دهد در موقعيت ماژولهاي قسمت مديريت وجود ندارد
لطفا كسي مرا راهنمايي كند
-
پاسخ : قالب ultimateblog
سلام
شما موقعيت هاي قالب رو از كجا متوجه شديد؟!
يا حق
-
سلام
مشكل من هم اين است كه متوجه موقعيت ها نشدم فقط روی قالب سه كلمه module1 module2 module3 نوشته ولی ما در مامبو موقعيتی به اين نام نداريم
-
شما پس از وارد شدن به مديريت مامبو، از منوي بالا بر روي "بخش كاربري" كمي مكث تا زير منوهايش باز شود. پس از باز شدن زير منوها بر روي آيتم "پيش نمايش" كمي مكث كنيد تا منوي جانبي آن باز شود، سپس بر روي گزينه "درون برنامه همراه موقعيت ها" كليك كنيد.
البته راههاي ديگه اي هم هست براي ديدن موقعيت ماژولهاي قالب كه اصلاً نيازي هم به مديريت نباشه! ولي اين بهترينكار و اصوليترين آن ميباشد.
يا حق
-
سلام
راهي كه شما گفته بوديد را انجام دادم به جز آن ازطريق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم رفتم قالب رادوباره هم نصب كردم از طريق سورس قالب هم متوجه شدم كه داراي موقعيت هاي left rigth است ولي وقتي يك صفحه ie باز ميكنم و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رادر آدرس مي زنم هيچ موقعيتي را نشان نمي دهد و سواي آندر صفحه پيش نمايش هم هيچ مطلبي را نشان نمي دهد
از پاسخ شما ممنونم
-
يعني ميخواهيد بگيد كه بقيه قالبها سالم هستن و فقط اين مشكل براي اين قالب هست؟!
اگر اين چنين هست لطفاً لينك دانلود قالب رو اينجا قرار بديد تا تست كنم.
يا حق
-
سلام
قالب را از سايت مامبو دريافت كردم و روي لوكال نصب كردم چند بار هم آنرا نصب كردم ولي چيزي نشان نمي دهد