-
مشکل بنر قالب vb
سلام.
من بنر رو در قالب وی بی بزرگ کردم . اما بنر با قالب همخوانی نداره. مثلا وقتی براوزر رو کوچیک می کنم بنر کوچیک نمیشه و به همون اندازه می مونه.
یه نگا بندازین به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لطف کنید کدهایی که لازمه اضافه کنم یا اغیر بدم رو معرفی کنید.
-
پاسخ : مشکل بنر قالب vb
سلام
مشخصه تصاویر با ریساز سایت تغییر اندازه نمیدن ، با کدهای جاوااسکریپت در قالب می تونید عکس را ریسایزیبل نمایید.
مثلا آیکون های کنار انجمن ها هم تغییر اندازه نمیدن
موفق باشید
-
ممنون از راهنمایی و توجهتون به موضوع.
من چیز زیادی بلد نیستم.اگه برای شما مقدوره بگین که چطوری این کار رو انجام بدم؟
-
سلام دوستان. کسی نیست که به درخواست ما رسیدگی کنه؟
-
دوست عزیز بهتره سوالات غیر از smf را مانند کد نویسی و جاوا اسکریپت را در انجمن های برنامه نویسی مطرح نمایید تا شما را راهنمایی نمایند
-
[quote author=نوید link=topic=18878.msg100578#msg100578 date=1233295505]
دوست عزیز بهتره سوالات غیر از smf را مانند کد نویسی و جاوا اسکریپت را در انجمن های برنامه نویسی مطرح نمایید تا شما را راهنمایی نمایند
[/quote]
سلام
داخل پرنتز بگم كه :
( هر گونه سوال برنامه نويسي را ميتوانيد اينجا مطرح كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
اميدوارم به دردتون بخوره O0
يا حق
-
[quote author=mk2 link=topic=18878.msg102581#msg102581 date=1235661220]
[quote author=نوید link=topic=18878.msg100578#msg100578 date=1233295505]
[/quote]
سلام
داخل پرنتز بگم كه :
( هر گونه سوال برنامه نويسي را ميتوانيد اينجا مطرح كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
اميدوارم به دردتون بخوره O0
يا حق
[/quote]
ای بابا ! این رفیقمونم که دیگه شورشو در آورده !!! حاجی میخوای اینجا تبلیغات کنی با مدیرا صحبت کن قشنگ قانونی تبلیغ کن ! یعنی چه هر جا میرسی میگی نمیدونم آیاپیر فلان ، آیاپیر بهمان !!!
امیدوارم ار من به دل نگیری ولی شخصا اعصابم ریخت به ، چون چند جا دیدم همچین کاریو انجام دادید.
-
[quote author=siana link=topic=18878.msg104582#msg104582 date=1238185791]
ای بابا ! این رفیقمونم که دیگه شورشو در آورده !!! حاجی میخوای اینجا تبلیغات کنی با مدیرا صحبت کن قشنگ قانونی تبلیغ کن ! یعنی چه هر جا میرسی میگی نمیدونم آیاپیر فلان ، آیاپیر بهمان !!!
امیدوارم ار من به دل نگیری ولی شخصا اعصابم ریخت به ، چون چند جا دیدم همچین کاریو انجام دادید.
[/quote]
!
-
کلا قالب VB مشکلات زیادی داره که هر کدوم رو رفع کنید، ممکنه بعدا به مشکل جدیدی برخورد کنید و شخخصا این قالب رو توصیه نمی کنم.