دوستان سلام،
من میخواستم بدونم چطوری میتونم تو Article ها ، عکس Author را اوتوماتیک با اسمش نشون بدم... دیگه لازم نباشه هر بار Author را انتخاب کردم عکشم بذارم...این ممکنه ؟
- چطور میتونم بین 2 تا Article یک خط بذارم ؟ - - - - -
دوستان سلام،
من میخواستم بدونم چطوری میتونم تو Article ها ، عکس Author را اوتوماتیک با اسمش نشون بدم... دیگه لازم نباشه هر بار Author را انتخاب کردم عکشم بذارم...این ممکنه ؟
- چطور میتونم بین 2 تا Article یک خط بذارم ؟ - - - - -
در مورد اول باید بگم که تا جایی که من میدونم یک کامپوننت کامرشیال برای این کار موجود هست. (یعنی مجانی نیست)
در مورد دوم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسم کومپوننت چی هست؟ این بنظر میاد زیادتر کار یه مامبوت باشه تا کمپوننت.....
سلام
کامپوننت ;)
Community Builder
یا علی
سلام
اين كامپوننت انگليسيه فكر نمي كنيد در استفاده ازش به مشكل بر بخوريم مثلا كلمات انگليسي اون در صفحات سايت براي كاربر نمايش داده بشه و اينخيلي زشته كه در يك سايت فارسي از كلمات و توضيحات انگليسي استفاده بشه؟
سلام
خوب به راحتی میتونید ترجمش کنید و از نسخه فارسی اون استفاده کنید .
یا یه مدت صبر کنید تا مامبولرن این کامپوننت رو ترجمه کنه و در اختیار شما قرار بده .
;)
یا علی
سلام
مامبو لرن كه تركونده واقعا اگر اينو ترجمه كنه كه غوغايي كرده
ترجمش چطوريه ميشه يه توضيح كوتاه بدين؟
فیروزمندان عزیز من کمپوننت Community Builder را نصب کردم ولی تنها تو پروفایل عکسها با اسم نویسنده نشون میده... نه تو فرۆنت پیچ.... میخواهم بدونم توی فرونت پیچ چطوری میتونم عکسهای نویسنده را با اسمش نشون بدم.... خیلی متشکر میشم بتونید توضیح بدید....
[quote author=ابراهيم link=topic=1985.msg11714#msg11714 date=1156079271]
سلام
مامبو لرن كه تركونده واقعا اگر اينو ترجمه كنه كه غوغايي كرده
ترجمش چطوريه ميشه يه توضيح كوتاه بدين؟
[/quote]
فايل زبان رو با يك برنامه مثل Dreamweaver باز كن، يوني كد رو UTF-8 كن. بعد هم ترجمه :D و بعد Save :)
آقای Black Prince من که به ترجمه مشکلی ندارم.... منظورما نفهمیدید..من میگم چطوری میتونم که توی فرانت پیج Front page بتونم که عکس نویسندههارا با اسمشون نشون بدم.....هر کجا اسم نویسنده بود عکسشم نشون بده......تشکر