یک مشکل در نرم افزار Dreamweaver
سلام دوستان
من وقتی فایل index .php را در نرم افزار Dreamweaver باز می کنم متاسفانه نمی توانم مانند نرم افزار های دیگر طراحی وب تصاویر و کلا ظاهر سایت را ببینم یعنی با شکل زیر روبرو میشم !!! به نظر شما راهی برای دیدن تصاویر و شکل ظاهری آن وجود دارد که من راحتتر به ادیت آن بپردازم ؟؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : یک مشکل در نرم افزار Dreamweaver
نقل قول:
یعنی با شکل زیر روبرو میشم
هو
ما که شکلی نمی بینیم
ببینید درست آپلود کردید
سلام
البته همونطور كه سيد گفت : عكسي رو قرار ندايد!
ولي احتمالاً قالب شما بر اساس css نوشته شده و يا اينكه فايل رو اشتباه باز كرديد يا اينكه فايلهاي ديگري مسئوليت چيدمان قالب رو دارند و اين فايل در قالب شما نقش ديگري دارد.
در هر صورت عكس و يا كد (ترجيحاً كد) اين فايل رو اگر ببينيم بهتر ميتونيم بهتون كمك كنيم.
يا حق
[quote author=alexi2 link=topic=19025.msg101287#msg101287 date=1233958576]
سلام دوستان
من وقتی فایل index .php را در نرم افزار Dreamweaver باز می کنم متاسفانه نمی توانم مانند نرم افزار های دیگر طراحی وب تصاویر و کلا ظاهر سایت را ببینم یعنی با شکل زیر روبرو میشم !!! به نظر شما راهی برای دیدن تصاویر و شکل ظاهری آن وجود دارد که من راحتتر به ادیت آن بپردازم ؟؟؟؟
[/quote]
سلام. یعنی شما همین فایل را در دیگر ادیتورها درست می بینید؟
در صورتی که این مشکل در تمام ادیتور ها هست علتش اینه که آدرس تصاویر و قسمت های مختلف سایت بر اساس آدرس لایو سایت تعریف شدن و اگر شما با یه ادیتور بازش کنید چیزی نمایش داده نمی شه قاعدتا. معمولا موقع طراحی قالب همه ی قسمت ها را طراحی کنید و بعد در آخرین مرحله آدرس تصاویر و ... را برای مامبو استاندارد سازی کنید.اگر هم ادیت جزئی هست تغییر را بدید در فایل index.php و حاصل را در مرورگر ببنید. یا راه ساده تر این که از firebug در فایر فاکس استفاده کنید.
پ.ن : دوست عزیز آدرس عکس شما به این صورت هست : h ttp://C:\Documents and Settings\amin\My Documents\My Pictures و خوب معلومه که چیزی نمایش داده نمیشه. شما باید ابتدا عکس را از روی کامپیوترتون روی یکی از سایت هایی که امکان آپلود تصاویر را فراهم می کنند، آپلود کنید و بعد آدرسی که بهتون می ده را اینجا بین دو تگ [img][/img] قرار بدید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلی