مشکل در ارتقا مامبو 4.5.3
سلام به دوستان عزیز
متاسفانه زمانی که میخواهم پست بدهم . دچار خطای این چنین میشم DB function failed with error number 1054
ظاهرا باید ورژن مامبو را ارتقاء بدم . یک بار این کار رو انجام دادم از اونجای که تو این کار اماتور هستم . تمام فایلها پاک شد و در نتیجه سایت بالا نیامد
مجدد تمام فایلها را باز یابی کردم . حقیقتا الان دیگه میترسم این کار رو دباره انجام بدم .
از دوستان کسی هست این کار رو انجام بده . از لحاظ هزینه ارتقاء مشکلی نیست با هم کنار میایم
ممنون میشم جواب پست را بدید
پاسخ : مشکل در ارتقا مامبو 4.5.3
هو
ورژن مامبوی شما قدیمی است و حتما باید ارتقا داده بشه
بله حتما دوستانی در انجمن هستند که برای شما ارتقا بدن چون بحث از هزینه در میان آمد دوستانی که تمایل دارن حتما اعلام آمادگی خواهند نمود
هو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بیشتر به تاریخ های اونا دقت کنید و راهنمایی های تایپیک های مرتبط را مطالعه بفرمایید
سلام - خوش آمديد
نسخه مامبوي شما چنده ؟
cpanel داريد يا چيزاي ديگه! اصلاً هاست شما ويندوزي هست يا لينوكسي؟
تا كجاي ارتقا ميريد و نميتونيد ادامه بديد؟
يا حق
هو
درود بر گل گلاب ما دوست گرامی
نسخه مامبو 4.5.3 که مربوط به 3 سال پیشه
cpanel هم دارند مشکلی در دیتا بیس دارن و سایتشون باز نمیشه
اصلا جرات دست زدن برای ارتقا را ندارن و تا هیچ جای ارتقا نرفتن
بااون همه مهربونیت کمکش کنی عالی میشه
اینا را همین الان تو چت به من گفت
سلام سيد
آدرس سايت لطفاً، شايد اصلاً ارتقا هم نشه داد! خودشون كجان پس؟! بگيد در انجمن ادامه بدهند.
يا حق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هو
نمی دونم کجا رفتن گفتن می خوان با سرورشون هماهنگی کنن که دیتا بیسشون را درست کنه
یه چند لحظه چت کردند و رفتن
اگه آن بشن حتما می گم بیان و ادامه بدن
سپاس
با عرض سلام
متاسفانه سرور سایت دچار مشکل شده بود . نتونستم کاری بکنم . البته الان درست شد .
دوست عزیز ما دلفان اتش فرمودند که اول بک اپ بگیرم بعد شروع به ارتقاء بکنم . ولی ظاهرا ویروسی در سایت پیدا شده . مثل این که باید از طریق کویت اف تی پی ویروس رو پیدا کنم و در نهایت پاکش کنم .
واقعا از کاربرهای مامبو متشکرم که اینقد زود به این تایپیک جواب دادن . خیلی خیلی ممنون مهربون