خطا در Joomap - عدم ايجاد سايت مپ در XMAP
با سلام
هنگامي كه جومپ 2.06 رو نصب ميكنم ، اين ارور رو ميده
: خطا XML در /home/p30p30c/public_html/home/media/install_49a188f0daa6c/com_joomap2.06pre/joomap.xml: INSTALLFILE یک عنصر نامعتبر دربر دارد
Warning: خطا XML در /home/p30p30c/public_html/home/media/install_49a188f0daa6c/com_joomap2.06pre/joomap.xml: UNINSTALLFILE یک عنصر نامعتبر دربر دارد
Information:
Joomap is a sitemap component for Joomla!
Settings can be configured in the → component menu!
Author website: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
German:
Joomap ist eine Sitemap Komponente für Joomla!
Einstellungen können im → Komponenten-Menü geändert werden!
Deutsche Version: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته بعدش كامپوننت كار ميكنه ولي سايت مپم رو ايجاد نميكنه
لازم به ذكره كه Xmap هم نميتونه درست در سايتم ، سايت مپ درست كنه
p30p30.com
پاسخ : خطا در Joomap - عدم ايجاد سايت مپ در XMAP
اون ارور ها که مشکلی خاصی نداره، کامپوننت ها هم ظاهرا با sh404sef مشکل دارن و یا شاید با سایر کامپوننت ها.
نمیشه به طور قطع گفت که xmap و joomap با sh404sef مشکل دارن، چون من خودم دارم ازشون استفاده می کنم و مشکلی نداشتم.
به هر حال همونطور که بهت گفتم یه بار یه مامبوی جدید نصب کن و اینا رو روش تست کن ببین چی میشه( بدونم نصب هیچ کامپوونت اضافی) تا اگر مشکل از نصب چیز های دیگه بوده مشخص بشه.
با تشكر از مطلبي كه گذاشتيد :
[quote author=emad_67 link=topic=19229.msg102269#msg102269 date=1235331447]
آدرس سایتت رو در قسمت تنظیمات کلی با www وارد کن حل میشه، چون آدرس های درون سایت مپ www ندارن گیر داده.
[/quote]
آدرس سايت رو با www تنظيم كردم و سايت مپ OK داد ( پس از 1 هفته )
در مورد اختلال با كامپوننت ، من فكر ميكنم با داتسو گالري مشكل داره ، آخه اولين لينكي كه ايجاد ميكنه مال داتسو گالريه و ديگه بعد از اون هيچ لينكي ايجاد نميكنه ! البته اين فقط در فايل XML هست .
ولي در فايل HTML نقشه سايت كامل موجود هست .
سوال : اگر برنامه هاي XMAP و Joomap نقشه سايت رو نميشناسند ، چطوريه كه فايل HTML رو كامل درست ميكنند ؟
نقل قول:
سوال : اگر برنامه هاي XMAP و Joomap نقشه سايت رو نميشناسند ، چطوريه كه فايل HTML رو كامل درست ميكنند ؟
فایل html ئی هم که میگی ساخته میشه درش آدرسی وجود نداره. فقط یک صفحه هست.
يك نكته جالب :
زماني كه SEF رو غير فعال كردم ، گوگل اتوماتيك هم لينك سايت مپ XMAP رو شناخت و هم لينك سايت مپ Joomap