با سلام چه حجوری میشه یه منو به شکل زیر ساخت لطفاً راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام چه حجوری میشه یه منو به شکل زیر ساخت لطفاً راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
سلام
چه شکلی ؟!
یا حق
سلامی دوباره من می خوام یک منو به شکل زیر بسازم
آدرس عکس :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مر30
مثل اینکه یه مشکلی هست که من عکس رو توی ارسال اول نمیتونستم ببینم!
در هر صورت : شما باید از dtree menu استفاده کنید. در مامبودیگ و انجمن جستجو کنید در رابطه باهاش کلی بحث شده و ماژول مربوطه رو هم میتونید پیدا کنید تا دانلود کنید و نصب کنید و مورد استفاده قرار بدید.
یا حق
هو
البته من هم عکسی را در این صفحه نمی بینم
[quote author=دلفان آتش link=topic=19238.msg102302#msg102302 date=1235388648]
هو
البته من هم عکسی را در این صفحه نمی بینم
[/quote]
قبلاً هم این اتفاق رو مشاهده کرده بودم. اما فکر میکردم از سیستم من هست و یا سایت فیل تر هست و یا ... .
اما ظاهراً با پسوند bmp مشکل پیش میاد. وگرنه کدهای bb مشکلی ندارن و فقط با این پسوند هست که مشکل عدم نمایش پیش میاد!
هر وقتی این اتفاق رخ میده اون ارسال رو نقل قول کنید و آدرس عکس رو بردارید 8) - منم امروز این حرکت رو کشف کردم ^-^
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19238.msg102340#msg102340 date=1235401486]
[/quote]
اما ظاهراً با پسوند bmp مشکل پیش میاد. وگرنه کدهای bb مشکلی ندارن و فقط با این پسوند هست که مشکل عدم نمایش پیش میاد!
[/quote]
سلام.البته قبلا هم توی انجمن عکس بافرمت bmp بوده که تا اونجایی که یادم میاد بدون مشکل بوده. منتها bmp از نظر حجم هم برای کاربرانی که اینترنت رسرعت ندارن یه کم دردسر ساز میشه. بنابراین بهتره از فرمت های وب مثل jpg و gif استفاده بشه.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
به شکا زیر عکس در آدرس زیر را مشاهده کنید
کد:http://mjasoftware.a20.ir/image/untitledsss.bmp
سلام
من آدرس عکس را دوباره میگم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]کد:http://mjasoftware.a20.ir/image/menu.jpg
سلام
فكر كنم يه كامپوننت بود كه اسمش رو نمي دونم ولي سرچ كنيد پيدا ميشه كامپوننت جالبي هم بود ولي فكر كنم اسمش سا منو بود
موفق باشيد