پاسخ : مشکل با منوی درختی ...
اینم عکس دوم هست : ( شرمنده دو پست شد ادیت نمیشه پست قبلی مثل اینکه اجازشو ندارم )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این تاپیک شاید بتونه کمکت کنه . در ضمن عکسی که قرار دادی مشکل داره ;)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم همون آموزش رو خوندم و اون دو پارامتر مهم که گفته شده بود رو رعایت کردم اما نشد ...
عکس ها هم در tinypic آپلود شده اگر دیده نمیشه حتما isp تون ف*ی*ل*ت*ر کردتش !!
کسی نمی تونه کمک کنه ؟؟
آخه من ماژول sobi2 رو هم برای منو درختی استفاده کردم ورژن 1.5 که نصب نشد و ورژن 1 هم که نصب شد بعد از انتشار ماژول سایت دیگه بالا نمی یومد !!! (مامبو 4.6.5 فارسی)
خوب من الان چی کار کنم ؟ چه جوری منو درختی نصب کنم من دیگه هر کاری تو سایت بود رو انجام دادم ولی فکر کنم تنظیمات dtree رو خوب set نکردم ....
ممنون می شم کمک کنید
دوستان کسی نمی تونه به من کمک کنه ؟؟
من خیلی به این منو احتیاج دارم ... من هر چی آیتم باز هم به شاخه اصلی اضافه می کنم اما اصلا اون ها رو شاخه بندی نمی کنه لطفا بگید چیکار کنم ؟؟ یا حداقل یه ماژول یا کامپونت دیگه معرفی کنید
من swmenu رو هم نصب کردم اما اون منوی درختی نداره !! یعنی در free نداره ! در کامپونت پولیش داره ...
خوب پس یعنی الان تو مامبو 4.6.5 فارسی نمیشه منوی درختی داشت ؟؟؟
** پست های شما یکی شد لطفا رعایت بفرمایید
دقیقا مشکل شما چیه من درست متوجه نشدم !
نصب یک ماژول و ست کردن پارامتر ها کاری در اون تاپیگ بالا توضیح داده شده و مشکلات دیگر این dtree هم کافیه که براش یک جستجو کنید و تاپیک های مختلف رو بررسی کنید دقیقا نتیجه خواهد داد !
در ضمن سوبی برای درختی چه ربطی به مامبوداره اون ماژول های درختیش برای خودش هست و نه برای محتوایی مامبویی !؟
dtree کار میکنه و الان هم در سایت های مختلفی 4.6.5 نصب شده و مشکل نداره و فقط با منو ست باید بشه که بهتر کار بکنه همین !