سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم متن راهنما در سایت ما انگلیسیه اما متن فارسی اون را که توسط حمیدرضا کاظمی به فارسی ترجمه شده است .را دارم چطور میشه در قسمت راهنمای سایت فارسی را قرار بدم چطور میشه عوضش کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم متن راهنما در سایت ما انگلیسیه اما متن فارسی اون را که توسط حمیدرضا کاظمی به فارسی ترجمه شده است .را دارم چطور میشه در قسمت راهنمای سایت فارسی را قرار بدم چطور میشه عوضش کرد
کدوم ترجمه؟
۱- مستندات مامبو هنوز به طور رسمی و مورد تایید ترجمه نشده.
۲- در نسخه فعلی مامبو مستندات از سایت رسمی مامبو لود میشه ولی در نسخه 4.6 این مستندات به درون مامبو منتقل شده.
میشه آقای حمید رضا کاظمی رو به ما هم معرفی کنید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لینکی که شما به اون اشاره کردین راهنمای انجمن SMF هست نه مامبو ;)
یا علی
[quote author=delfanatash link=topic=2051.msg11900#msg11900 date=1156278137]
... اما متن فارسی اون را که توسط حمیدرضا کاظمی به فارسی ترجمه شده است را دارم ...
[/quote]
راجع به ایشون یه سرچ تو اینترنت انجام بدین متوجه میشین که راهنمای SMF رو فارسی کردن نه مامبو !
بله فارسی شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید مجددآ
متشکرم دوستان
حالا راهنمایی در این مورد دارین که کمک کنه ممنون میشم
منظور اینه که راهنمای دورن انجمنها فارسی بشه
من متوجه نشدم که شما راهنمای مامبو میخاهید یا راهنمای اس ام اف؟
اگر منظورتون مامبو هست باید بگم آموزشهای زیادی در بخش آموزشهای مامبو لرن موجوده.
در غیر این صورت باید منتظر بمونید تا در نسخه 4.6 ترجمه راهنمای رو در اختیار داشته باشید.
در مورد SMF هم چون ما ساپرت نمیکنیم کمکی از ما بر نمیاد به جز همین راهنمایی هایی که بعشی دوستان میکنند.
سلام
برای help مامبو در نسخه 4.6 منتظر خبرهای خوبی باشید...
درود
با زحمات دوستان همیشه ورژنهای جدید و خبرهای خوش خواهیم داشت
پاینده باشید