[معرفی] یک ویرایشگر خوب برای فارسی سازان ما
با سلام خدمت دوستان عزيز
معرفي برنامه ويرايشگر Notepad++
اين نرم افزار مثل نوت پد ميمونه اما با امكانات خيلي بيشتر مثل: نمايش رنگي���� کدهای اصلی���� يك سورس برنامه و یا بزرگنمایی سورس فایل كه من كامل در زير توضيح ميدم:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
امكان ويرايش اكثر فايلهاي يا سورس برنامه هايي مثل :���� Html - php - css - xm l- SQL - پاسكال - ويژوال بيسيك- سي پلاس پلاس - جاوا و غيره���� ... :o
encode in UTF-8
encode in ANSI
encode in
-------------
Convert to Unix format
Convert to MAC format
Convert to WINDOWS format
------------
امكان ويرايش فايلهاي
xml و html و php و ASP و CSS
و كاراي ديگه كه خودتون بريد ياد بگيريد.
++++++++++++++++++++++++++++++
اينم لينك بدون ویروس دانلود برنامه :
اندازه فايل : KB 943
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا حق ...
Re: [معرفی] یک ویرایشگر خوب برای فارسی سازان مامبو
حسین جان این فایلی که آپلود کردی رو یه چک بکن .
ویروس Jeefo داره .
** کاربران عزیز دقت داشته باشند تیم مامبولرن تنها مسئول فایلهایی است که در سایت اصلی ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) قرار میگیرد .
یا علی
با سلام
خيلي ممنون كه اعلام كرديد.شرمنده كه اينجوري شد..
يا حق
نرم افزار Dreamweaver هم تا جایی که من اطلاع دارم میشه ازش برای ترجمه راحت فایل ها استفاده کرد.
آخرين ورژن اين برنامه كه فارسي رو هم پشتيباني ميكنه ميتونيد از سايت sourceforge بگيريد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قربان عرض شد ویروس داره اونم از نوع Jeefo ! من که تا عمر دارم دل از لینوکس نمیکنم، خداییش از لینوکس بهتر سراغ دارید؟
با سلام
آخه چطور ممکنه ویروس داشته باشه؟؟؟
منظورتون کدوم لینکه؟؟
اگه لینک زیره که جدیدترین ورژنش هست و آنتی ویروس من اصلا پیام نداد...
یا حق
گویا این کی درسته -- اما آیا یونیکد رو برای نمایش و ویرایش فارسی رو هم پشتیبانی میکنه؟
Re: [معرفی] یک ویرایشگر خوب برای فارسی سازان ما
با سلام
بله یونیکد رو هم پشتیبانی میکنه و من خودم تممام کامپوننت ها و ماژولها رو با همین برنامه فارسی میکنم.
اینم مشخصات برنامه::
نقل قول:
امكان ويرايش اكثر فايلهاي يا سورس برنامه هايي مثل :���� Html - php - css - xm l- SQL - پاسكال - ويژوال بيسيك- سي پلاس پلاس - جاوا و غيره���� ... Shocked
====>> encode in (Unicode)UTF-8
encode in ANSI
encode in
-------------
Convert to Unix format
Convert to MAC format
Convert to WINDOWS format
------------
امكان ويرايش فايلهاي
xml و html و php و ASP و CSS
یا حق
Re: [معرفی] یک ویرایشگر خوب برای فارسی سازان مام&