ناگفته هاي seo و PageRank
سلام دوستان
اين تاپيكو مثل بقيه تاپيكها نيست.
دوست دارم دوستان عزيز خصوصا اونايي كه متوجه ميشن روي صحبتم با اوناست راست و حسيني نظر بدند.
اين رنكينگ گوگل رو كه ميگن با تعداد لينك وتعداد مطالب ايندكس شده گوگل و .... مرتبطه از يه جنبه هايي متضاده مثلا سايتي كه رتبه اش توي الكسا 600-900 هزاره رنكينگ گوگل 3 داشته باشه و يكي ديگه 300 هزار باشه و رنك يك !!!!
پس يه جاي كار مي لنگه !!
برخي از دوستان در سايتهاي مختلف هزينه دريافت ميكنند ورنك رو بالا ميبرند حالا :
من ميخوام بدونم چه ناگفته ايي هست در مورد رنك كه با پول بالا ميره ولي با تلاش حتي شديد نه !!1
در مورد seo بايد كاري كرد؟
مبادله لينك كرد ؟
چيكار بايد كرد ؟
يا حق
پاسخ : ناگفته هاي seo و PageRank
رنک الکسا به میزان بازدید سایت شما وابسته هست و به پیج رنک ربطی نداره. ممکنه یک سایت با پیج رنک کمتر بازدید بیشتری داشته باشه و سایت دیگه بر عکس.
در مورد Seo هم زیاد بحث شده. بگرد پیدا میکنی ;)
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105248#msg105248 date=1239537681]
برخي از دوستان در سايتهاي مختلف هزينه دريافت ميكنند ورنك رو بالا ميبرند حالا :
من ميخوام بدونم چه ناگفته ايي هست در مورد رنك كه با پول بالا ميره ولي با تلاش حتي شديد نه !!1
در مورد seo بايد كاري كرد؟
مبادله لينك كرد ؟
چيكار بايد كرد ؟
[/quote]
+ مواردی که emad_67 عزیز گفتند :
صرفا بالابردن اون عدد به تنهایی نمی تونه مفید باشه.
من یک سایت داشتم که رتبه 2 داشت اما در نتیجه جستجو برای 10 کلمه top ، رتبه اول و برای جستجوی 20 عبارت در صفحه اول ظاهر می شد.
همینطور یک سایت دیگه که با PageRank=2 ، موقع جستجو Sitelink در نتایج گوگل ظاهر می شد.
و سایت دیگه ای که با Pagerank=1 حدود 200 ورودی از گوگل داشت.
برخی از افراد تنها با قرار دادن لینک سایت شما در چند صفحه با رتبه بالا تا حدودی این عدد رو افزایش میدن.
اما باید دید چرا این عدد باید افزایش پیدا کنه؟! آیا با اینکار به اون اهداف می رسید؟
شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید. به چیزهای خوبی می رسید...
سلام و متشکر از دوستان
اینا همه رو از کل خوندم
ولی اونی که پول میگیره چکار میکنه؟؟
آیا اگه بازدید من از فلانی بیشتره نباید رنکم هم بیشتر باشه؟
بهترین کار در سئو چیه ؟
چکار کنم بهتره ؟؟؟
مرحله به مرحلشو میخوام بدونم ....
نقل قول:
هیچی فقط فزقش اینه که پول میگیره دیگه :D
نقل قول:
خیر، ممکنه شما سایت یا انجمنی رو راه اندازی کنی که اینقدر مطالب جذابی داشته باشه که طی مدت کمی بازدید زیادی رو به دست بیاره ولی دلیل نمیشه رنک اون سایت بالا بره. رنک چیزیه که گوگل برای ارزیابی سایت ها در نظر گرفته و بیشترین عاملی که رنک رو بالا میبره تبادل لینک هست، حالا ممکنه سایت x تبادل لینکی هم نکرده باشه( یا خیلی کم باشه) و بازدید بالایی رو بدست بیاره.
نقل قول:
بهترین کار در سئو چیه ؟
علاوه بر لینکی که آقا سعید دادن توی این رو هم بخون:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه چیزای پیش و پا افتاده ای هم من اینجا نوشتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105275#msg105275 date=1239626354]
سلام و متشکر از دوستان
اینا همه رو از کل خوندم
[/quote]
خیر. دقیق نخوندید وگرنه این سوال ها رو نمی پرسیدید ...
[/quote]
فوت کوزه گری بلده !
اگر قرار بود همه بدونن که چکار می کنه، توجیهی نداشت که پول بدن !
[/quote]
الزاما همیشه بین این دو مورد وجود نداره. این بالا هم توضیح دادم. نیاز هست کپی کنم ؟! :)
بهترین کار در سئو چیه ؟
چکار کنم بهتره ؟؟؟
مرحله به مرحلشو میخوام بدونم ....
[/quote]
برای چه کاری ی خواید بهینه کنید؟
اولین قدم اینه که نیاز شما مشخص بشه و اینکه هدفتون از بهینه سازی چیه؟
سلام
نقل قول:
بیشترین عاملی که رنک رو بالا میبره تبادل لینک هست، حالا ممکنه سایت x تبادل لینکی هم نکرده باشه( یا خیلی کم باشه) و بازدید بالایی رو بدست بیاره.
رفتيم زن بگيريم گفتن خونه نداري ! رفتيم خونه بگيريم گفتن به مجرد خونه نميديم!!!! :D :D >:D
خوب مثلا سايت من با اينكه از لحاظ رتبه از خيليها رتبه مون بهتره ولي چون رنكش يكه همه ميگن رنك 2 !!!
نقل قول:
فوت کوزه گری بلده !
اون فوته رو خيلي دوست دارم ياد بگيرم .
ماهيگيري نه ماهي!
نقل قول:
اولین قدم اینه که نیاز شما مشخص بشه و اینکه هدفتون از بهینه سازی چیه؟
رنك بالاتر ، رتبه بالا تر (مثلا زير 1000 :D :D :D O0) بازديد بيشتر و ..... بيشتر ......
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105342#msg105342 date=1239715545]
اون فوته رو خيلي دوست دارم ياد بگيرم .
ماهيگيري نه ماهي!
[/quote]
ره صد ساله بک شب نتوان پیمودن
[quote author=mk2 link=topic=19779.msg105342#msg105342 date=1239715545]
رنك بالاتر ، رتبه بالا تر (مثلا زير 1000 :D :D :D O0) بازديد بيشتر و ..... بيشتر ......
[/quote]
لطفا از شکلها و علائم به اندازه متعارف استفاده کنید.
بالاخره کدوم یکی؟ هنوز مشخص نیست.
صرفا اون عدد ؟ یا بازدید بالا؟ بازدید بالا برای چی؟ صرفا بازدید بالا؟ هر طور بازدیدی؟
خوب کنتور سایتتون رو دستکاری کنید بازدید رو بالا نشون بده !
نقل قول:
خوب مثلا سايت من با اينكه از لحاظ رتبه از خيليها رتبه مون بهتره ولي چون رنكش يكه همه ميگن رنك 2 !!!
اگر منظورت شرایط من برای تبادل لینک هست که گفتم حداقل رنک 2 باید باشه، علتش اینه که برای بنده اهمیتی نداره سایت شما چه تعداد بازدیدی داشته باشه(50000 تا یا 50 تا در روز) چون من نیازی به کاربرایی که از یک سایت با بازدید بالا به سایت من میان ندارم. من می خوام پیج رنکم بالا بره و برای همین هم حداقل رتبه رو 1 رتبه پایین تر از رتبۀ سایت خودم قرار دادم. مسلما اگر رتبۀ من به 4 ارتقا پیدا کنه منم حداقل رو بر روی 3 قرار میدم.
موفق باشید ;)
[quote author=emad_67 link=topic=19779.msg105355#msg105355 date=1239732487]
نقل قول:
اگر منظورت شرایط من برای تبادل لینک هست که گفتم حداقل رنک 2 باید باشه، علتش اینه که برای بنده اهمیتی نداره سایت شما چه تعداد بازدیدی داشته باشه(50000 تا یا 50 تا در روز) چون من نیازی به کاربرایی که از یک سایت با بازدید بالا به سایت من میان ندارم. من می خوام پیج رنکم بالا بره و برای همین هم حداقل رتبه رو 1 رتبه پایین تر از رتبۀ سایت خودم قرار دادم. مسلما اگر رتبۀ من به 4 ارتقا پیدا کنه منم حداقل رو بر روی 3 قرار میدم.
موفق باشید ;)
[/quote]
منظوري ندارم و با شما نيستم كلي عرض ميكنم.
وگرنه من هم مغرور تر از اين حرفام
موفق باشيد.
يا حق