پاسخ : تبادل لینک با اعضاء سایت
هو
به نظر من بسيار طرح عالي و خوبي است و استقبال مي كنم به عنوان نفر اول پاسخگو بنده هم حاضرم با تمام دوستان مامبويي تبادل لينك كنم
پايدار باشيد
هر چند که بنده یک بار مطرح کردم و کسی پیدا نشد اما اگر سایتی مرتبط با کامپیوتر یا موبایل هست که پیج رنک جداقل 2 داشته باشه منم هستم.
سلام
موضوع جالبه!
من هم اعلام آمادگي ميكنم تا با وب سايتهاي فعال در زمينه فن آوري اطلاعات و كامپيوتر تبادل لينك كنم.
دوستاني كه مايلند لينك ما رو با يكي از عنوان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سايت خود قرار دهند و با ايميل :mk2[ @ ] aiapir.com
تماس بگيرند يا در همين تاپيك مطرح كنند تا درج گردد.
يا حق
هو
وب سايت دانشجويان و اساتيد كامپيوتر ايران
من شما را لینک کردم
هر کسی دوست داره مرا
مرکز خدمات موسیقی دلفان آتش
لینک کنه خبر بده تا کینک کنم
يا هو
دلفان جان : من هم لينكتون كردم . اميدوارم ساير دوستان نيز رغبت كنند و با تبادل لينك ، دست يكديگر را گرفته و رتبه سايت هم را بالا ببرند .
ضمنا آدرس سايتتون رو هم بنويسيد .
آدرس سايت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و سايتم را با همان نام p30p30 لطف كرده و در سايت خود قرار دهيد .
موضوع به انجمن متفرقه منتقل شد
[quote author=دلفان آتش link=topic=19781.msg105352#msg105352 date=1239729266]
هو
وب سايت دانشجويان و اساتيد كامپيوتر ايران
من شما را لینک کردم
هر کسی دوست داره مرا
مرکز خدمات موسیقی دلفان آتش
لینک کنه خبر بده تا کینک کنم
[/quote]
سلام
من هم به احترام شما
3 تا به شما لينك دادم در سه سايت مختلف.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
موفق باشيد
يا حق
از اظهار لطف و عنايت شما بسيار سپاسگزارم
[quote author=p30p30 link=topic=19781.msg105374#msg105374 date=1239794714]
يا هو
دلفان جان : من هم لينكتون كردم . اميدوارم ساير دوستان نيز رغبت كنند و با تبادل لينك ، دست يكديگر را گرفته و رتبه سايت هم را بالا ببرند .
ضمنا آدرس سايتتون رو هم بنويسيد .
آدرس سايت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و سايتم را با همان نام p30p30 لطف كرده و در سايت خود قرار دهيد .
[/quote]
با افتخار در خدمت هستم شما هم لینک شدید
دوستان دیگر نیز اگه مایل باشند خوشحال می شیم