-
نمایش فارسی اعداد
سلام
ببخشید راهی وجود داره که در مامبو و در بخش کاربری اعداد به صورت فارسی نمایش داده شوند ( در همه مرورگر ها مخصوصا فایرفاکس)
الان به طور مثال در همین فروم هم عدد 1388 به صورت لاتین نمایش داده می شود آیا راه حلی هست که در مامبو اعداد فارسی نمایش داده شوند مثل:۱۳۸۸
البته من تو اینترنت که گشتم اینو پیدا کردم اما نمی دونم تو مامبو چه طوری باید استفاده کرد:
کد:
<?php
function farsi_number($m)
{
$m=str_replace("1","۱",$m);
$m=str_replace("2","۲",$m);
$m=str_replace("3","۳",$m);
$m=str_replace("4","۴",$m);
$m=str_replace("5","۵",$m);
$m=str_replace("6","۶",$m);
$m=str_replace("7","۷",$m);
$m=str_replace("8","۸",$m);
$m=str_replace("9","۹",$m);
$m=str_replace("0","۰",$m);
return $m;
}
?>
ممنون
-
پاسخ : نمایش فارسی اعداد
[quote author=camran link=topic=19805.msg105382#msg105382 date=1239798198]
سلام
ببخشید راهی وجود داره که در مامبو و در بخش کاربری اعداد به صورت فارسی نمایش داده شوند ( در همه مرورگر ها مخصوصا فایرفاکس)
الان به طور مثال در همین فروم هم عدد 1388 به صورت لاتین نمایش داده می شود آیا راه حلی هست که در مامبو اعداد فارسی نمایش داده شوند مثل:۱۳۸۸
[/quote]
1388
1388
1388
1388
1300
1354
1356
1325
1325
1985
1657
5648
54547
مشکل باید از فایرفاکس باشه! نه از فروم یا مامبو...
-
سلام
پست قبلی برای تست نمایش اعداد بود! و من الان با ie اونا رو فارسی می بینم!
در ie اشکالی نیست ، البته اینکه در مامبو یا اس ام اف اشکال اینگونه نیست ، بدنبال رفع اشکال مرور گر خود باشید...
وسلام
-
مرسی،خودم هم می دونم توجه نکردید که من چی گفتم => (( در همه مرورگر ها مخصوصا فایرفاکس))
مرورگر مشکلی نداره! IE مرورگر استاندارد نیست! شما با اپرا و فایرفاکس و حتی کروم چک کنید.
برای مثال در ویکیپدیا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اعداد در همه مرورگرها به صورت فارسی نمایش داده می شود.
-
بله امکان پذیره و باید کد هسته مامبو اضافه کنیم و البته باید توضیح بدم با این کار فقط موارد مرتبط با خود مامبو فارسی خواهند شد و مثلا کانتنت هایی که شما می زنید فارسی نمی شود والبته برای آن نیز راههای وجود دارد
پیروز باشید
-
برای پالایش محتوا و تغییر اعداد انگلیسی به فارسی می تونید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیشنهاد بدید.
-
سلام دوستان با ببخشید تاپیک قدیمیمو دوباره میارم بالا چون پاسخ کاملی داده نشده که کسی هم جستجو کنه به نتیجه برسه
من یه چیزی پیدا کردم، اما کار نکرد:
geminorum.ir/joomla/gnumber.html
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی از این پلاگین داره؟
[hr]
البته اگر برای جوملا هم راه حلی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
** هایپر لینک حذف شد
** دو ارسال شما یکی شد
-
[quote author=camran link=topic=19805.msg130037#msg130037 date=1268742494]
سلام دوستان با ببخشید تاپیک قدیمیمو دوباره میارم بالا چون پاسخ کاملی داده نشده که کسی هم جستجو کنه به نتیجه برسه
من یه چیزی پیدا کردم، اما کار نکرد:
geminorum.ir/joomla/gnumber.html
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی از این پلاگین داره؟
[hr]
البته اگر برای جوملا هم راه حلی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
** هایپر لینک حذف شد
** دو ارسال شما یکی شد
[/quote]
من قبلا از این پلاگین استفاده کردم و مشکلی نداشت و در بخش کاربری همه اعداد را فارسی نمایش میداد