مشكل نصب ماژولها و كامپوننتها در سرورهاي پلسك
سلام :)
من هاستي كه دارم ويندوز و پلسكه و همونطور كه ميدونيد اين سرورها قابليت اكستركت كردن رو ندارن... در نتيجه نميتونيم به سادگي درشون ماژول و كامپوننت نصب كنيم..
مشكل من دقيقا همينه كه اينجا مطرح شده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي راه حلي كه اونجا ارائه شده پردردسر و سختيه ، مخصوصا كامپوننتهايي كه در ديتابيس تيبل ميسازن رو نميشه به راحتي باهاش كنار اومد....
حالا سوال:
1. آيا راه حلي ديگري هست براي اين معضل؟؟ و رفقايي كه سرورشون پلسكه با اين مشكل چطور كنار اومدن؟؟!
2. آيا اين قابليت عدم اكستركت شدن فايل فشرده به خود پلسك برميگرده يا اينكه ميشه از مدير سرور خواست كه ابن قابليت رو براي فضاي ما فعال كنه؟؟
3. يه راه حلي كه به نظرم ميرسه اينه كه اگه من همين سايت رو كاملا تو يه سرور سي پنل انجام بدم و تمامي ماژولها و كامپوننتهاي مورد نياز رو نصب كنم و بعد يه بكاپ از هاست و ديتابيس بگيرم و توي اين هاست پلسكي بارگذاري كنم .. درست جواب ميده؟؟ اصلا اين كار درسته؟ من سرور ديگه سي پنل دارم ميتونم موقتا اونجا كار كنم
براي اين كار چه نكاتي رو دقيقا مد نظر بايد قرار بدم كه اطلاعاتم از دست نره؟؟
در ضمن براي من مقدور نيست كه يه سرور سي پنل بگيرم و روي اون كار كنم....! پس نگيد سرور رو عوض كن :-* 8)
ممنون ;) :)
يا علي
پاسخ : مشكل نصب ماژولها و كامپوننتها در سرورهاي پلسك
سلام
1- پلسک روی ویندوز با تمام مشکلاتش نباید چنین مشکلی داشته باشد ، مدیر سرور باید مشکل را حل کنه
2-روی لوکال که ویندوز باشه اگر کامپونتی نصب کنید اکسترکت انجام میشه پس روی سرور هم حتما باید بشه ، احتمالا توابع مربوطه غیرفعاله
3- اشتباهه ، روی لوکال که ساده تره
پاسخ : مشكل نصب ماژولها و كامپوننتها در سرورهاي پلسك
ممنون نوید جان بابت جوابت...
عرضم به خدمتت که مدیر سرور وقتی ما یه فایلی رو زیپ آپلود کرده باشیم رو میتونه دستی آنزیپ کنه
ولی اینجا مشکل اینه که خود مامبو بایستی عمل آنزیپ رو انجام بده .. که به نظرم تو ویندوز نمیشه
البته این حرف شما متینه که فرمودید لوکال هم ویندوزه چطور اونجا آنزیپ میشه!! جای سواله!
اگه مهندسین عزیز به این تایپیک هم یه گوشه چشمی داشته باشن مشکل ما هم حل میشه ....
خداخیرتون بده
الهی از جوونیتون خیر ببینید
یاعلی