میخواستم بدونم راه اندازی یک سایت با مامبو بطور متعارف چقدر دستمزد داره. زیاد نگیرم فردا خر ما رو بگیرن  ;D
فقط دستمزد برنامه نویس منظورم هست نه دامین و هاست که پولش رو سوا میدن.
این طراحی سایت شامل طراحی یک تم یا تمپلیت هم هست.
دیگه چیز خاصی نداره جز یکسری عکس بکگراند و تهیهء لوگو و تبدیل آرم شرکت مربوطه به عکس (خودشون فقط چاپیش رو داشتن و توی فتوشاپ درستش کردم) و از این حرفا.
محتوا رو هم که خودشون باید تولید کنن.
راستی چون جای دیگه کسانی که در بازار کار برنامه نویسی و طراحی وبسایت باشن سراغ ندارم اگر میشه کسانی که از نرخها اطلاع دارن و عملا در این کار هستن، نظرشون رو دربارهء این سایت دیگر و دستمزد معقول برای انجامش بگن: tootdarhak.org
این یک کار سفارشی بوده و تماما دستی کدنویسی شده. تهیهء محتواش هم تماما توسط خودم بوده.
البته این کار که تموم شده و پولش رو گرفتم (آشنای نزدیک بودن و بدون نرخ یه چیزی خودشون دادن)، اما میخواستم بدونم برای کارهای مشابه در آینده چقدر دستمزد بگیرم.
اگر دستمزد کم باشه اینطور کارهای سفارشی صرف نمیکنه.
از طرفی اونایی هم که با مامبو و امثالهم انجام میدیدم اگر بخواد دستمزد خیلی کمی داشته باشه و متناسب با حجم و سرعت و راحتی کار پول بگیریم خب اصلا میریم سراغ یه فعالیت دیگه بعنوان زمینهء اصلی برای درآمد. چون کار که خیلی زیاد نیست که هر هفته مثلا چندتا بخوایم انجام بدیم. تازه بحث تخصص هست نه سختی کار. سالها کار کردیم و مطالعه کردیم تا بتونیم توی کامپیوتر کاری بکنیم و نمونیم.
بطور کلی کسانی که حرفه ای در زمینهء توسعه و طرحی سایت کار میکنن اگر تجربیات خودشون رو دربارهء موارد تجاری و بازار این فیلد دراختیار بذارن واقعا متشکر میشم. و فکر میکنم این بحث بدرد خیلی های دیگه هم بخوره.
با تشکر.