5 قالب اختصاصی هدیه به 5 وب سایت
بسمه تعالی
احتراما به استحضار دوستان و کاربران عزیز می رساند
مدیران گروه مهندسی ، طراحی ، تبلیغاتی NilaPixel.ir در نظر دارند به تعداد محدود و مدت محدودی به قید قرعه کشی برای 5 وب سایتی که برای انجمن های خود از قالب های NilaPixel.ir و کپی رایت را رعایت کرده اند قالب اختصاصی هدیه دهد ، لذا دوستان تا 2 هفته بعد از انتشار این اعلامیه وقت دارند وب سایت خود را در این تایپیک جهت قرعه کشی معرفی نمایند
با تشکر
پاسخ : 5 قالب اختصاصی هدیه به 5 وب سایت
البته این نکته رو بنده ذکر کنم که دوست خوبم آقای ایمان پور مدیر سایت معروف farsithemes هستند و سایت قبلی به دلایلی تعطیل شده و ادامه فعالیت هاشون رو در سایت nilapixel.ir انجام خواهند داد.
برای شما آرزوی موفقیت می کنم ;)
سلام
فکر میکنم اگر تعدادی از قالبهای خودتون رو در فعالیت کاربران-قالبهای اس ام اف معرفی کنید بسیاری از کاربران از قالبهای زیبای شما مطلع شوند و به همراه رعایت حق کپیرایت شما استفاده نمایند.
یا حق
[quote author=سعید link=topic=19967.msg106298#msg106298 date=1241242385]
البته این نکته رو بنده ذکر کنم که دوست خوبم آقای ایمان پور مدیر سایت معروف farsithemes هستند و سایت قبلی به دلایلی تعطیل شده و ادامه فعالیت هاشون رو در سایت nilapixel.ir انجام خواهند داد.
برای شما آرزوی موفقیت می کنم ;)
[/quote]
خیلی ممنون جناب سعید خان
امیدوارم بتونم با کمک شما دوستان قدیمی و خوب خدماتی رو که در FarsiThemes ارائه می دادم در این وب سایت هم ( NilaPixel.ir )ارائه بدم
هدف از این اطلاعیه هم این هست که قالب های جدیدی رو به سایت هایی که از smf استفاده می کنند وارد کنم
امیدوارم در این زمینه مساعدت نمائید O0
با سلام سایت من واقعاً از قالبهای زیبای شما لذت میبرم ون خیلی قشنگ هستند و باعث افتخارمه که سایت خودمُ اینجا معرفی کنم سایتِ من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش امیدوارم توی کارتون موفق باشید مثل همیشه
در صورتی که از بسته فارسی تیم مامبولرن استفاده می کنید، می تونید سایت رو در قسمت مربوط به معرفی سایت های SMF معرفی کنید.
[quote author=سعید link=topic=19967.msg106847#msg106847 date=1242223817]
در صورتی که از بسته فارسی تیم مامبولرن استفاده می کنید، می تونید سایت رو در قسمت مربوط به معرفی سایت های SMF معرفی کنید.
[/quote]
حتماً ولی من اینجا رو هم برای تشکر از این سایت زحمت کش و همینطور شرکت در قرعه کشی زدم به زودی اونجا هم معرفی خواهم کرد
موضوع به انجمن قالب های SMF منتقل شد