مشکل url برای رفتن به پوشه ی مامبو
با سلام، روز به خیر
من یه سال و چند ماه پیش یه سایت با سیستم مامبو راه اندازی کرده ام . از اون به بعد با سایته کاری نداشتم تا اینکه هاست و دومین رو تمدید کردم
سایت 2 تا دومین داشت ( .com و .ir )
دامنه .ir رو تمدید کردم ولی دامنه .com رو تمدید نکردم در فایل config مامبو هم .com وارد شده بود و وقتی که دامنه .com را تمدید نکردم دامنه .ir رو در فایل جایگزین کردم
و اما مشکل :
حالا وارد سیستم میشه ولی باید ادرس و دقیق وارد کنیم یعنی نمیتونیم htttp://yourname.com/fa وارد کنیم باید حتمآ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد کنیم
داخل همه پوشه ها همین جور هستش مثلآ به جای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد کنیم
ممنون میشم راهنماییم کنید ....
پاسخ : مشکل url برای رفتن به پوشه ی مامبو
سلام
مدیریت هاستینگ شما چیه؟ مطمئناً CPanel نیست.
این مشکل خاصی نیست، اما میتونید در اینباره با مدیریت سرور خودتون صحبت کنید تا این مشکل رو برطرف کنند.
اگر نتونستید با کمک مدیریت سرور این مشکل رو برطرف کنید، در صورت امکان میتونید با کمک htaccess اینکار را دستی انجام دهید.
یا حق
با سلام.
درقضا مدیریت هاست Cpanel است .
ممنون میشم راهنماییم کنید در مورد فایل htaccess
در فایل htaccess جایی دامنه قبلی ثبت نشده
در دانشنامه مامبولرن به نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دنبال htaccess بگردید تا توضیحات این مورد را در آن بیابید.
یا حق
نتونستم متاسفانه راه حلی برای مشکلم پیدا کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
منظورتون اینه که با استفاده از htaccess هم نتونستید؟! یا اینکه کلاً نتونستید این روش رو پیاده سازی کنید!
واضع تر بفرمایید.
یا حق
در فایل
configuration.php
سطر های
$mosConfig_live_site = '
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_sitename ='sitename'
رو تصحیح کنید
دوست من، mkmazid عزیز. دقت کنید در ارسال اولشون چه نوشته شده!
[quote author=آتـــیرو link=topic=19980.msg106345#msg106345 date=1241357906]
در فایل config مامبو هم .com وارد شده بود و وقتی که دامنه .com را تمدید نکردم دامنه .ir رو در فایل جایگزین کردم
[/quote]
اما جواب دوست عزیز :
به طور کلي، تمامي وبسرورها از روي قانون خاصي صفحات وب را نشان ميدهند. براي آنکه صفحات وب تنها به يک پسوند منحصربهفرد نظير .htm ختم نميشوند و انواعواقسام پسوندهاي مختلف، براي صفحات وب وجود دارد.
حال فرض کنيد که وبسرور شما، ابتدا فايل index.html را نشان ميدهد و در صورت نبود آن، فايلهاي index.htm، index.php و ... شما ميخواهيد اين روند را تغيير داده و فايل index.php را در اولويت قرار دهيد. بدين منظور ميبايست از دستور DirectoryIndex استفاده نماييد:
کد:
DirectoryIndex index.php index.cgi index.pl default.htm
کد بالا ابتدا به دنبال فايل index.php گشته و در صورت پيدا کردن آن، آن را به عنوان صفحه وب پيشفرض نمايش ميدهد. اگر فايل index.php پيدا نشد، سرور به دنبال فايل بعدي که index.cgi ميباشد گشته و همين روال، ادامه پيدا ميکند. دقت داشته باشيد که شما حتما مجبور به استفاده از index براي نام فايل نيستيد و از هر اسم ديگري نيز، ميتوانيد استفاده کنيد.
یا حق
پسر مهربون ، ممنون از تذکرت O0