سلام دوستان عزیز
من یه فایل فلش تو صفحه اول سایتم دارم که در فایرفاکش نشون داده نمیشه
لطفا راهنمایی کنید که چطور درستش کنم و چه کدی بهش بدم که در همه مرورگرها نشون داده بشه
فلش را با برنامه KoolWizard Demo درست کردم
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
من یه فایل فلش تو صفحه اول سایتم دارم که در فایرفاکش نشون داده نمیشه
لطفا راهنمایی کنید که چطور درستش کنم و چه کدی بهش بدم که در همه مرورگرها نشون داده بشه
فلش را با برنامه KoolWizard Demo درست کردم
ممنون
سلام، اتفاقا من هم با همين مشكل مواجه شدم ولي فكر نكنم مشكل از فايل فلش باشه چون من هرچي امتحان كردم بازم تو فایرفاکش نشون نداد.
براي اينكه خيالتون راحت باشه بهتره بجاي فايل فلشي از فايلهاي gif استفاده كنيد.
فكر كنم تا حدودي مشكلتون رو حل كنه.
ياعلي
سلام
خوب شاید روی فایرفاکس شما پلاگین فلش پلیر نصب نشده!!!!
یا اینکه در کد فلش پلیری که در صفحات قرار میدید برای فایرفاکس محدودیت قائل شده!!!!
در هر صورت من تا بحال با چنین مشکلی روبرو نشدم. با استفاده از کدهای استاندارد فایل فلشی خودتون رو در صفحه فراخوانی کنید تا در صورت نصب نبودن فلش پلیر بر روی سیستم عامل کاربر سایت، این پلاگین بصورت خودبه خودی نصب شود.
یا حق
بنظر من هم پسر مهربون درست می گن
آدرس بدید تا چک کنیم.
شما چند تا سایت که فلش هستند رو ابتدا با فایر فاکس باز کنید ، اگر لود شد ، خوب فلش پلیر در فایر فاکس نصب هست و مشکلی نیست
اگر نشد دانلود کنید و نصب کنید
اگر لود شد حالا آدرس مشتقیم فایل فلشتون رو اجرا کنید
یا در یک فایل HTML فایل فلشتون رو بزارید و مستقیم با فایر فاکس اجرا کنید
اگر باز نشد ، همونطور که پسر مهربون گفتند محدودیت قائل شده برنامه ای که باهاش فلش ساختید
بعضی وقتها هم این پیش می آد که version اکسپورتی که مثلا نرم افزار KoolWizard Demo تو فلش میگیره بالاتر از version فلش پلیر سیستم شماست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]