شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
با سلام
در يكي از مطالب سايتم به گالري داتسو آدرس داده ام ولي وقتي وارد آن آدرس ميشوم ( از طريق اين مطلب ) پيغام ميدهد شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد . به تازگي هم اصلا وارد اين مطلب نميشود .
ضمن اينكه درصورتيكه از صفحه اصلي وارد نشوم مثلا از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد سايت بشوم ( همتراز با صحفه اصلي سايت ) ، زماني كه روي لينك اين مطلب كليك ميكنم تا وارد عكس خاصي از داتسو گالري شود ، يكدفعه كل مامبو به هم ميريزد و كد ميكند .
ضمنا چند وقتي است كه گوگل سايت مپ داره به لينكهاي داتسو گير ميده و ارور ميزنه .
بعنوان نمونه لطفا وارد لينك زير شويد و نتيجه را بفرماييد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب حالا روي "آموزش تصویری اسمبل ( نصب ) رایانه" و " آموزش تصویری نصب ویندوز" كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد نميشود و پيغام ميدهد .
حالا بدون اينكه وارد شويد روي لينكهاي داخل اين مطالب نيز كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد لينكها كه مرتبط با داتسو گالري است هم نميشود.
ضمنا من هيچ محدوديتي براي كاربران ايجاد نكرده ام .
پاسخ : شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
اگر سطوح دسترسی منوها و مجموعه های داتسو به درستی تنظیم شدند، اینجا رو بررسی کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان مشكل جدي شده است .
يعني ادامه مطلب همان مطللب ، بدون اينكه بخواهم وارد لينك داتسو بشوم ، به اين مشكل برخورده است .
زمانيكه روي ادامه مطلب كليك ميكنم اين مشكل هم پيش مي آيد .
ضمن اينكه سطح دسترسي را درست تنظيم كرده ام . و مشكلي ندارد
نقل قول:
بعنوان نمونه لطفا وارد لينك زير شويد و نتيجه را بفرماييد .
خوب حالا روي "آموزش تصویری اسمبل ( نصب ) رایانه" و " آموزش تصویری نصب ویندوز" كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد نميشود و پيغام ميدهد .
من تست کردم مشکلی نمی بینم!
بقیه لینک ها رو هم از چند جای مختلف در ادامه مطلب باز کردم، سایت به خوبی باز می شد.
اگر مشکلی هست، لطفا دقیقا و خلاصه بفرمایید که چه موقع این مشکل بوجود میاد تا بررسی کنم.
در اين صفحه همانطور كه ميبينيد ، دو آموزش نصب رايانه و ويندوز بصورت تصويري وجود دارند .
لطفا روي آنها كليك كنيد .
اين هم ادرس
كه با حذف /mos/Frontpage/Itemid,1/limit,8/limitstart,8/ از آدرس ، مشكل حل ميشه .
و
كه با حذف /mos/Frontpage/Itemid,1/limit,8/limitstart,8/ از آدرس ، مشكل حل ميشه .
خوب حذف کنید!
اگر حذف نشد، از تنظیمات ویرایشگر، مسیردهی رو از مطلق به نسبی یا بالعکس تغییر بدید و مجدد ویرایش کنید.
در آدرس همچين چيزي مياره .
من كه نميتونم دستكاري كنم .
این مشکل در آدرس هایی که شما دستی وارد ردید وجود داره و در آدرس صفحات همچین مشکلی نیست.
آدرس ای داخل مطالب رو هم میشه بصورت دستی ویرایش کنید.
با تشكر
ولي مشكل داره گسترده ميشه .
در گوگل وب مستر قبلا تعداد آدرسهاي Not Found از تعداد انگشتان دست تجاوز نميكرد ولي الان شده 1026 عدد خطا !!! كه خيلي جاي تعجبه .
در حاليكه من در اين مدت به هيچ چيز مامبو كاري نداشتم .
چند تا آدرس براتون ميذارم يك نگاهي كنيد و اگر لازم بود يوزر پس براتون بفرستم .
ht tp://ww w.p30p30.com/home/content/blogcategory/23/74/index.php//index.php
htt p://w ww.p30p30.com/home/content/blo...y/Itemid,107/func,viewcategory/catid,9/
ht tp://ww w.p30p30.com/home/content/blogsection/0/9/10/0/index.php//index.php
h ttp://w ww.p30p30.com/home/content/view/169/71/index.php//index.php
ttp://w ww.p30p30.com/home/content/vie...ct_parent_id=&option=com_virtuemart
ht tp://w ww.p30p30.com/home/content/view/91/96/index.php//index.php
و 1000 تاي ديگه
من احساس ميكنم مشكل از SEF است ولي نميدونم چرا تا حالا مشكلي باهاش نداشتم .
Sh404sef را هم 3-4 ماه پيش به همين خاطر حذف كردم كه تمام مشكلاتم حل شده بود .
ولي در همين يك هفته اخير شاهد اين مشكلات بوده ام .
و باور كنيد به هيچ چيز مامبو دست نزدم !
از SEF مامبو نمی تونه باشه چون قبلا هم بررسی کردم مربوط به لینک های داخل مطالب هست.
احتمالا باید به خاطر این باشه که شما هنگام تدوین مطالب مسیر دهی رو از نسبی به مطلق یا برعکس تغییر دادید.
متاسفانه من تا همین حد می تونم کمکتون کنم. اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، صبر کنید تا یکی از مدیران user/pass از شما دریافت و بررسی کنند.