مشکل فارسی در گالری داتسو
من این گالری رو نصب کردم وقتی روی سرور محلی کار می کنم مشکل فارسی نداره اما هیچ عکسی رو قبول نمیکنه میگه GD Image Library نصب نیست ولی بعد از اینکه به سایت آپلود کردم مشکل کتابخانه حذف شد مشکل فارسی ظاهر شد لطفا راهنمایی کنید
همه جیز بصورت ؟؟؟؟ دیده می شه
پاسخ : مشکل فارسی در گالری داتسو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید، روشی که اونجا بیان شده رو روی جدال مربوط به داتسو اعمال کنید ببینید حل میشه یا نه
حالب اينه كه اول اين كامپوننت رو روي لوكال نصب كردم فارسي درست بود ولي مشكل GD Image library رو مي داد ولي بعد كه روي Remote server نصب كردم مشكل GD Image رو نمي داد ولي تمام فارسي ها بصورت ؟؟؟ ديده مي شدند
حال راه كار چيست چيكار بايد بكنيم
دوست من چرا پستتون رو تکرار می کنید ؟
اینکه روی لوکال مشکل GDبوده خوب طبیعیه چون کتابخانه GD نصب نبوده. از Appserv یا XAMPP استفاده کنید مشکلی نداره.
در مورد سرور هم طبیعیه چون داره! و کدهای ؟؟؟ هم مربوط به انکودینگ جداول هست.
[quote author=_mohammad link=topic=20089.msg107007#msg107007 date=1242416508]
حالب اينه كه اول اين كامپوننت رو روي لوكال نصب كردم فارسي درست بود ولي مشكل GD Image library رو مي داد ولي بعد كه روي Remote server نصب كردم مشكل GD Image رو نمي داد ولي تمام فارسي ها بصورت ؟؟؟ ديده مي شدند
حال راه كار چيست چيكار بايد بكنيم
[/quote]
سلام
دوست عزیز سعی کنید در ارسالهای خودتون دقت کنید و برای مشکل خودتون زمان صرف کنید و همچنین با افرادی که سعی در کمک به شما دارند، همکاری لازم را داشته باشید. در غیر اینصورت به جواب نخواهید رسید و تاپیک شما بدلیل عدم توجه شما بی پاسخ خواهد ماند!
یا حق
من معذرت مي خوام از همه دوستان
ولي حقيقت نتونستم چيزي بيابم شايد به خاطر اينه كه خوب اين مبجث رو نمي دونم نمي تونم جواب اون رو پيدا كنم
بازم معذرت مي خوام ولي اگه امكان داره در اين زمينه منو همين طوري راهنمايي كنيد اگر بلد هستيد جاي اين كه منو دنبال مطلب بكشونيد
چه جوري مي تونم انكدينگ اون رو تغيير بدم
من از WampServer استفاده مي كنم آيا در آن GDImage نصب اگر نيست چه جوري نصبش كنم
[quote author=_mohammad link=topic=20089.msg107411#msg107411 date=1242850081]
اگر بلد هستيد جاي اين كه منو دنبال مطلب بكشونيد
[/quote]
کسی شما رو دنبال مطلب خاصی نکشونده! با شما که پدرکشتگی نیست!
چه جوري مي تونم انكدينگ اون رو تغيير بدم
[/quote]
هنگام انتقال و ایمپورت دیتابیس دقت لازم رو داشته باشید و collation رو صحیح انتخاب کنید. مثلاً UTF8
من از WampServer استفاده مي كنم آيا در آن GDImage نصب اگر نيست چه جوري نصبش كنم
[/quote]
مشکل اصلی همین ومپ هست! کلاً شبیه ساز جالبی نیست و اصلاً ارزش نداره روی هیچ سیستمی نصب باشه! ایزی پی اچ پی که در نوع خودش یه جور افتضاحه، خیلی از این ومپ بهتره به نظر من.(البته نظر شخصی من هست و به نظر دیگر دوستان احترام میزارم)
در هر صورت شما از appserv استفاده کن، مطمئناً دیگه مشکل نداری. البته نسخه 2.5.10 و یا قدیمیتر اون رو استفاده کنید حتماً.
یا حق