من Appserv رو با آموزشي که بود نصب کردم
بعد از اون با آموزش نصب به صورت لوکال هم ادامه دادم يه قسمتي به جز mambo453h_pro که بايد داخل www ريخته بشه يه فولدر ديگه هم بايد ريخته بشه من نمي دونم اون چيه و از کجا بايد بگيرمش !
لطفا کمک کنيد
ممنون
علي
نمایش نسخه قابل چاپ
من Appserv رو با آموزشي که بود نصب کردم
بعد از اون با آموزش نصب به صورت لوکال هم ادامه دادم يه قسمتي به جز mambo453h_pro که بايد داخل www ريخته بشه يه فولدر ديگه هم بايد ريخته بشه من نمي دونم اون چيه و از کجا بايد بگيرمش !
لطفا کمک کنيد
ممنون
علي
سلام دوست من
به انجمن مامبولرن خوش آمدید ...
شما تنها کافیست فولدر مامبو رو در شاخه www بریزید و مراحل نصب رو دنبال کنید .
نیازی به کپی فولدر دیگه ای نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ای کاش میشد این آموزش به صورت اچ تی ام ال بود خیلی بهتر میشد متوجه بشی ، این فلش اینقدر کوچیکه که من نمی تونم چیزی توش ببینم سایزشم نمی دونم چرا بزرگ نمیشه؟وخلی هم طول میکشه نشونش بده
ممنون از توجه شما
دوست عزیز
آموزش های multimedia رو ما برای درک بهتر موضوع در سایت قرار دادیم و فکر میکنم تاثیر اون نصبت به آموزش های Html به مراتب بیشتر باشه !
شاید شما اولین نفری باشید که این نظر رو دارید .
اندازه اصلی این آموزش بزرگتر از اون چیزی هست که در سایت میبینید و علتش هم این هست که اگر با سایز واقعی در سایت قرار میگرفت قالب دچار مشکل میشد .
برای حل مشکل شما :
1-رزولیشن خودتون رو پایین بیارید
و یا اینکه : 2 - این فایل رو با نرم افزارهای موجود دانلود کنید و به صورت لوکال مشاهده کنید
یا علی