مشکل فوری دربخش فهرست انجمن ها
سلام
صفحه فهرست انجمنم در شاخه اولش به هم ریخته و قالبهای مختلفی رو امتحان کردم با قالب outline و پیشفرض همونطوری بود ولی د ر قالب کلاسیک ... درست میشه لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه.
ضمنا این توضیح روبدم که فکر کنم پس از حذف یک کد تبلیغاتی فلش از مدیریت تبلیغات اینطوری شده.
ضمنا آدرسش اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : مشکل فوری دربخش فهرست انجمن ها
ایراد خاصی دیده نمی شه.
فقط لوگوی انجمن رو بزرگ در نظر گرفتید که کوچک کنید مشکل برطرف میشه.
اگر منظورتون غیر از این هست، لطفا با عکس نمایش بدید که دقیقا کجا به هم ریخته.
ممنون که دیدید ولی من الان از یه کافی نت که نگاه می کنم مشکل نداره ولی تو خونه با اینترنت اکسپلورر خودم که فکر کنم 5 یا 6 باشه و ویندوز 2003 که نگاه می کنم اینجوری شده حالا سعی میکنم عکسشو نشون بدم.
فقط یه سوال دیگه اون نوشته کنر لوگو simple machine.... رو میشه حذف کرد اگه نمیشه بگین چطوری میشه جاشو تغییر داد مثلا بالا یا زیر لوگو.
ضمنا لوگو چقدر باید کوچیکتر باشه تقریبا بگید.
ممنون از لطفتون
[quote author=saman3417 link=topic=20255.msg107796#msg107796 date=1243439439]
فقط یه سوال دیگه اون نوشته کنر لوگو simple machine.... رو میشه حذف کرد اگه نمیشه بگین چطوری میشه جاشو تغییر داد مثلا بالا یا زیر لوگو.
ضمنا لوگو چقدر باید کوچیکتر باشه تقریبا بگید.
ممنون از لطفتون
[/quote]
بله اون فقط یه تصویر در مسیر زیر است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و به راحتی میشه در همین مسیر هر تصویر دیگری جایگزین نمود یا تصویر را حذف نمود و تغییر داد
پایدار باشید