[معرفی] یک کامپوننت ]چند کاره...
با سلام خدمت دوستان
من اتفاقی توی یه سایت آلمانی این کامپوننت رو دیدم و داونلود کردم و امکانات جالبی داره اما یه مشکل داره که در آخر میگم:
1: مجهز به فروم(Forum) داخلی.
2: مجهز کردن منوی کاربری به امکانات "ویرایش عکس کاربر"و "ویرایش پروفایل" خیلی جالب که گزینه های زیادی داره.
3: امکان قرار دادن عکس در پروفایل خود.
4: امکان دادن رتبه "ranks"
5: حجم فقط 232 کیلو بایت.
6: ایجاد لینک RSS جداگانه برای فروم.
اما در آخر یه مشکل هست.و آن این هست که این کامپوننت خیلی از جاهاش درست کار نمیکنه. یکیش اینه که یه لینک در منوی اصلی درست میکنه به نام "show user" که وقتی روش کلیک میکنیم یه ارور میاد و میگه که فایل "Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project" و در دیگر جاهاش هم این ارور میاد . اگه امکان داره دوستان چک کنند ببیند میتونند از این کامپوننت سر در بیارن.اگه درست بشه به گمونم کامپوننت جالبی باشه برای کار کردن باهاش.
اینم لینک سایت برای دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
Re: [معرفی] یک کامپوننت ]چند کاره...
با سلام
دوستان کسی این کامپوننت رو چک کرد یا نــــــه؟
یا حق
Re: [معرفی] یک کامپوننت ]چند کاره...
پاسخ : [معرفی] یک کامپوننت ]چند کاره...
پاسخ : [معرفی] یک کامپوننت ]چند کاره...
تیم برای ایجاد یک Discussion Board راه های دیگه هم داره که خیلی به مراتب بهتر و برتر از این کامپوننت هستش و در بخش ویژه قابل دسترس خواهد بود.
اما همونطور که این دوستمون گفتند این کامپوننت مشکلاتی داره که من روی نسخه 4.6 تست کردم واقعا مشکلات اون بیشتر شد.
نکته :
Addon ها هم باید همراه با CMS ها بروز بشند!