سلام. من از قالب ako استفاده می کنم. می خواستم ببینم چطور می شه در قالبی که دارم یک موقعیت مثل سایت جملا دات آی آر ذارم که زیر هر نوشته بتونم بنر بزارم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من از قالب ako استفاده می کنم. می خواستم ببینم چطور می شه در قالبی که دارم یک موقعیت مثل سایت جملا دات آی آر ذارم که زیر هر نوشته بتونم بنر بزارم؟
اگه توجه کنید در سایت جملا فقط در بالا و پایین قسمت mainbody بنر گذاشته شده که اون هم توسط خود ماژول بنر هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اخه من موقعیت بنر رو ندارم توی قالبم. چطوری باید این موقعیت رو ایجاد کنم؟ یا اصلا لازم نیست
برای ایجاد موقعیت کد مورد نظر رو در جایی که دوست دارید قرار بدید و سایر تنظیمات رو از قسمت مدیریت سایت ( ماژول و کامپوننت تبلیغات )
یا علیکد:
<?php mosLoadComponent( "banners" ); ?>
من این کار رو کردم شد ولی دفعه بعد که میخواستم وارد سایت بشم بالا نمیومد مخصوصا مدیریت که ارور میداد وقتی کد رو به حالت اول برگردوندم درست شد
سلام
اروری که به شما میده چیه؟
در چه قسمتی؟
بذارید اینجا تا مشکلتون رو حل کنیم.
شرمنده مشکل حل گویا ایراد از چیز دیگه ای بوده این بار که امتحان کردم مشکلی نبود
ولی
این کار برای لود کردن کامپوننت بنر هست
من یک ماژول برای گوگل ادسنس دانلود کردم ولی در مکانی که دوست دارم اون رو قرار بدم موقعیتی وجود نداره
اگر لطف کنید طریقه ایجاد یک موقعیت جدید مثلا یوزر 10 رو آموزش بدید خیلی خوشحال و ممنون میشم
درخواست آموزش رو لطفا تو قسمت مربوطه بدید!