سلام
میشه بگید این را باید کجای قالب کپی کنم؟
:-[کد:<script language="javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه بگید این را باید کجای قالب کپی کنم؟
:-[کد:<script language="javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این کد چیکار میکنه ؟
کدها را با استفاده از تگ کد در ارسالها قرار دهید.
یا حق
چی؟
من از تگ و اینچیزا خبر ندارم
این رو از اینجا آوردم
http:// vu.hadith.ac.ir/?page=showtip3
سلام
این اطلاعات رو میخواهید کجای وبسایت خودتون بزارید ؟ آدرس وبسایت رو هم بدید لطفاً شاید لازم بشه.
یا حق
زیر منوی اصلی
سایتی هم که دارم راه میندازم مال یه انجمن اداریه که هنوز کار داره
ولی چه کنیم که قرعه ی فال به نام منه دیوانه زدنند و حالا ماباید هی مزاحم شما بشیم .
این آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه مطلب یا نکته ای که بتونه به ما تو بهتر کردنش کمک کنه دیدید ممنون میشم به ما منت گذاشته وما رو راهنمایی کنید
برای اجرای این اسکریپت جاوایی شما میتوانید از الگوی اجرای کد وبگذر استفاده کنید.
جستجو کنید به جوابهای در رابطه با وبگذر میرسید.
اما یه توضیح کوتاه میدم :
1)وارد مدیریت ماژول بشید.
2)با استفاده از آیکن جدید در منوی تولبارز صفحه یه ماژول جدید ایجاد کنید.
3)نام ماژول را تعیین کنید.
4)موقعیت نمایش مامبو را انتخاب و تعیین نمایید.
5)به ویرایشگر انتهای صفحه مراجعه نمایید و آیکن HTML را در آن پیدا کنید و یکبار کلیک کنید.
6)در پنجره پاپ آپی که برایتان باز شده کد را عیناً قرار دهید.
7)دقت داشته باشید هیچ کد دیگری در این کادر قرار نداشته باشد.
8)ماژول را ذخیره نموده و نمایش آنرا در وبسایت خود تماشا نمایید.
با استفاده از ماژولها ، مامبوتها و همچنین کامپوننتهای فارسی شده و موجود در انجمن و مامبو دیگ سایت رو قدرتمندتر نمایید. برخی از اکستنشنها هنوز در مامبو دیگ منتشر نشده اند و لینک آنها تنها در انجمن "فعالیت کاربران-مامبو" موجود است.
یا حق
ممنون از توجهتون
ولی وقتی رو ادیتور کلیک میکنم یک صفحه خالی باز میشه که نمیشه چیزی توش کپی کرد.
ممنون داشتم تو انجمن میگشتم فهمیدم مشکل از کجاست O0