-
Invalid property
با سلام
2 روز هست كه مامبوي 4.6.5 بر روي يك سرور، هم در قسمت كاربري و هم در قسمت مديريت اين ارور رو ميده:
کد:
Notice: Invalid property (mosConfig_sef) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php:276) in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 424
Notice: Invalid property (mosConfig_host) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_user) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_password) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_db) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_dbprefix) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_offline) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
Notice: Invalid property (mosConfig_error_message) requested from mamboCore in /home/sari/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 276
2
حتي وقتي ميخوام از اول نصب كنم به محض ورود به بخش installation اين ارور رو ميده:
کد:
XML error: XML declaration not well-formed at language/en.xml in line 1
بر روي دامنه هاي ديگه هم از همين سرور چك كردم همين مشكل هست. البته فقط با 4.6.5 مشكل داره!
ولي با سرور هاي ديگه همچين مشكلي وجود نداره!
من هيچ تغييري در فايلهاي مامبو ندادم. فكر ميكنيد چه تغييري در تنظيمات سرور ميتونه اين مشكل رو به وجود بياره؟
مامبوي نصب شده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصب مامبوي جديد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : Invalid property
سلام ایمان ;)
خیلی وقت بود ندیده بودیمت ....
مامبو خام نصب کردید یا ارتقا دادید ؟
محتویات configuration.php رو چک کنید به نظر میاد بعضی موارد مشکل دارند
یا علی
-
سلام :)
آره ببخشيد چند وقتي گرفتار بودم. ممنون كه ياد ما هستين
نه ارتقا ندادم خام نصب كردم. همين پك مامبولرن. مشكلي هم نداشتم. الان 2-3 روزه اينجوري شده.
الان ميخوام از اول هم خام نصب كنم نميتونم نصب كنم. اينو ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از ورود به بخش installation ارور ميده.
configuration رو هم زيرورو كردم هيچ مشكلي نداره. عين فايلها رو از هاست آوردم رو لوكال نصب كردم كار ميكنه!
-
سلام
با صحبت هایی که کردید میشه نتیجه گیری کرد مشکل از سمت سرور و تنظیمات اون هست .
اگر ممکنه یوزرنیم و پسورد هاست رو بفرستید بررسی میکنم
یا علی
-
ممنون از شما
در خصوصي یوزرنیم و پسورد رو دادم
-
سلام مجدد
مشكل حل شد.
من phpinfo رو بين اين سرور و سروري كه مشكل نداشت مقايسه كردم. متوجه شدم كه مشكل به خاطر On شدن magic_quotes_runtime در سرور هست.
در لوكال وقتي اين گزينه رو On كردم همين ارور رو داد.
براي كساني كه ممكنه به همچين مشكلي بر بخورن ميگم كه كافيه يك فايل با نام php.ini در فولدري كه مامبو نصب هست ايجاد كرده و كد زير رو در اون قرار بديد:
کد:
magic_quotes_runtime = Off
همونطور كه گفتم فقط مامبو 4.6.5 با اين گزينه مشكل داره.
آقاي فيروزمندان ممنون از توجه شما.