پاسخ : چند نرم افزار پورتابل
مهدی جان دستت درد نکنه :D
خواهش میکنم یاشار خان
راستی یه چیزی رو یادم رفتش بگم و اونم اینه که میتونید نرم افزارهای پورتابل رو روی USB بریزید و با خودتون حمل کنید. در نمایشگاه کتاب اینکار رو انجام میدادند و 40 هزار تومان (بجز فروش USB یک گیگشون که به قیمت عجیبی میفروختن!) میگرفتند!!!! حالا بگذریم داستانش رو نگم بهتره که باهاشون چقدر صحبت (کتک کاری) کردیم و ... .
ضمناً سیستم عامل ویندوز و لینوکس هم پورتابل دارن و میتونید اونها رو تهیه کنید و ... . حتی نرم افزارهایی مثل photoshop cs4.
بطور مثال splash سیستم عاملی هست که میتونید بصورت پورتابل استفاده کنید. البته جالبه که بدونید مادر بوردهای asus که توانایی Express Gate رو دارن این سیستم عامل روشون به صورت پیشفرض هست و ... .
نقل قول:
ASUS Express Gate SSD
5 Secs Bootup to online
Taking only 5 seconds to go online from bootup, Express Gate is the one-stop gateway to instant fun! It´s a unique motherboard built-in OS. You can utilize the most popular Instant Messengers (IM) like MSN, Skype, Google talk, QQ, and Yahoo! Messenger to keep in touch with friends, or quickly check on the weather and e-mails just before leaving your house. What´s more, the user-friendly picture manager lets you view your pictures without entering Windows at anytime!
* The actual boot time is subject to hardware configurations and product models
مرورگر های پروتابل آی ای 6 و 7 رو لطفا بزارید این لینک بالا خرابه
ممنونم
موفق باشید
tredosoft.com/downloads
پاییزتان پر مهر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نشد راه دیگه ای هم هست ؟ من ویندوزم 7 هست
از اون جایی که آی ای 7 با آی ای 8 زیاد در نشان دادن فرقی نمیکنه و فقط رو سرعتشون کار شده
لطفا برای من لینک دانلود آی ای 6 رو بزارید جوری که بشه کنار آی ای 8 نصبش کرد
یه دونه از سایت پیسی دانلود گرفتم نمیدونم چی شد که یهو سیستم قاطی کرد الانم مدیا پلیر بالا نمیاد میگه دیگه ساپورت نمیکنم حالا دارم سیستم عاملو عوض میکنم :'( لطفا چیزی که قرار میدید مطمئن باشه تا مجبور نشم دوباره ویندوز عوض کنم
ممنونم